Glamours daghoroscoop: zaterdag 12 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Glamour

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Als het goed is, voel jij je vandaag meer ontspannen en kun je je emoties beter uiten. Voor jou is het goed om anderen te laten weten dat jij ze nu extra nodig hebt.

Stier

Natuurlijk kun je niet altijd doen waar je zin in hebt. Dus als dit zo’n dag is van verplichtingen, bak er dan maar het beste van waardoor je gevoel ook goed blijft.

Tweelingen

Jij voelt je uitstekend en je bent warm en begripvol. De geliefden om jou heen kunnen op jouw steun rekenen.

Kreeft

Misschien heb je vandaag wel teveel gepland waardoor je de hele dag moet blijven rennen. Let ook op dat je tijd maakt voor jezelf en jouw geliefde.

Leeuw

Ook al heb je veel te doen vandaag, het haalt jouw goede zin niet naar beneden want jij weet wat je wilt vanavond. Je bent in voor een zwoele en spannende date.

Maagd

Voor jou is dit een goede uitgaansavond om op zoek te gaan naar iemand die jij leuk vindt. Je straalt liefde, hartstocht en passie uit dus toon jezelf en verleid.

Weegschaal

Maak er een feestdag van en nodig die mensen uit die je aardig vindt.

Schorpioen

Je bent bereid om voor een persoon te knokken om wie je zoveel geeft. Laat zien wat je voelt zodat die ander dat ook echt beseft, je wilt echt liefde voelen.

Boogschutter

Waarschijnlijk voel jij je supergoed vandaag waardoor je in staat bent om de mensen om wie je geeft een bijzondere dag te bezorgen. Je hebt er in elk geval de energie voor.

Steenbok

Zorg dat je je verplichtingen op tijd af hebt zodat je daarna toekomt aan de dingen die je echt leuk vindt. Maak ruimte om af en toe echt te kunnen ontspannen.

Waterman

Maak je vandaag los van je sores en gevoeligheden. Ga er met een stel vriend(inn)en op uit. Creëer op die wijze een fijne onbekommerde avond.

Vissen

Je hebt zin om deze dag niet stil te zitten maar juist van alles te doen. Creëer een dag waarop je dingen doet die je samen met je geliefden niet meer zult vergeten.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good