Glamours daghoroscoop: zondag 13 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij hebt het nodig dat jouw/een geliefde vanavond extra lief is voor jou omdat je wat opgesloten kunt zitten in je eigen gevoelswereld probeer er uit te breken.

Stier

Jij hebt de behoefte om dichtbij de ander te zijn. Je voelt de liefde vannacht zeer intens waardoor de wereld om je heen onbelangrijk is of wordt.

Tweelingen

Je kunt vandaag zeer opgewonden raken alsof er een vuurschicht door je heengaat. Het vuur zal moeten branden, of het wordt een enorme ruzie of een heftige seksuele ontlading.

Kreeft

Denk als vrijgezel vooruit vandaag en organiseer een avondje waarin je diegene uitnodigt die je leuk vindt, maar ook meerdere vrienden zodat het onschuldig lijkt.

Leeuw

Jij bent vandaag niet zozeer in de stemming om te praten. Je wilt een goed gevoel hebben en samen dingen doen die enigszins spannend en vernieuwend zijn.

Maagd

Vandaag land jij weer met beide voeten op de vloer. Het wilde is er even af en je zult echt even gas terug moeten nemen qua energie en qua wilde plannen.

Weegschaal

Jij moet in een superstemming zijn. Je bent één brok sensualiteit en de energie spettert van jou af. Laat je gaan en doe vandaag gewoon waar je zin in hebt.

Schorpioen

Jij bent in staat om de hele dag en nacht door te kleppen, af en toe wat te vrijen en je lief te onderhouden met de mooiste verhalen. Er hangt romantiek om jou heen.

Boogschutter

Je weet vandaag niet zo goed waar je voor moet kiezen. Ga je voor een gezellige dag met je vriendinnen of een intieme dag alleen met je geliefde thuis.

Steenbok

Jij wilt vandaag ruimte voelen. Soms kun je het gevoel hebben dat er teveel verantwoordelijkheid op jouw schouders rust. Welke mogelijkheid is er om er even tussenuit te gaan?

Waterman

Zorg dat je je huisje behaaglijk maakt en nodig wat vriendinnen uit om je belevenissen mee te delen zodat het gezellig wordt. Ook vandaag is het zorgen voor een ontspannen sfeer goed voor jou.

Vissen

Jij wilt vermaakt worden en je hebt het nodig dat jouw liefje je verwent en je het gevoel geeft dat jij degene bent waar de wereld om draait. Draag subtiel deze signalen uit.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good