Vlog: Glamour's hoofdredactrice Anke de Jong neemt je mee naar Paris Fashion Week

What happened in Paris?

In Glamours Estafette Vlog nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende vrouwen. Deze vlog is het voor de tweede keer de beurt aan onze hoofdredacteur Anke de Jong. Ze was dit keer niet te vinden in New York, maar in Parijs, waar fashion week nog volop aan de gang was. Anke showt haar outfits en neemt je mee naar de shows van Louis Vuitton en Chanel. Na de Chanel-show praat ze je bij over het drama op de catwalk.

Chanel show Paris Fashion Week

Tijdens de finale van Chanels Lente-Zomer 2020 show in Parijs, werd de route over de catwalk plotseling geblokkeerd door een van de aanwezigen in het publiek. De vrouw, van top tot teen gehuld in Chanel, bleek de Franse Youtube-ster Marie Benoliel te zijn - beter bekend als Marie S’Infiltre. De gehele prank werd vastgelegd op camera, waarbij je de vrouw uit het publiek ziet springen en de security er vervolgens snel op af ziet stormen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good