Glamours daghoroscoop: maandag 14 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Vandaag is niet echt de dag van hoge pieken. Je hebt eigenlijk geen zin in verplichtingen maar goed, je moet de draad toch weer oppakken ondanks dat je wat futloos bent.

Stier

Jij wilt vandaag enigszins je eigen koers varen. Soms heb je van die dagen waarop anderen jou even moeten laten gaan, zeker als je wat timide bent en weinig kunt hebben.

Tweelingen

Je voelt je krachtig en zelfverzekerd vandaag. Mocht je in één of ander contact nog voor jezelf op moeten komen, doe dit dan nu maar besef ook dat je op moet letten dat je tactvol blijft.

Kreeft

Dit wordt zo’n dag waarop je teveel rekening moet houden met de stemmingen van anderen. Bescherm jezelf en blijf wat op afstand, houd het wat zakelijk vandaag.

Leeuw

Jij bent tot veel goeds in staat in deze week. Gebruik je compassie om anderen te helpen die het minder hebben dan jij. Dat geldt niet alleen op het stoffelijk vlak maar ook op het geestelijke.

Maagd

Je kunt je wat in jezelf opgesloten voelen waardoor er een afstand tussen jou en je naasten beleefd wordt. Pieker niet teveel maar breng je gevoelens onder woorden.

Weegschaal

Het kan een mooie werkweek worden. Mensen staan open voor jouw ideeën en jij kunt zodoende de aandacht vragen voor jouw talenten. Leg een fundament om hogerop te komen.

Schorpioen

Soms moet je kiezen tussen wat goed voor jou voelt en wat goed voor de ander is. Maar een compromis zou nog beter kunnen zijn, als de ander daar net zo blij mee is.

Boogschutter

Sluit vanavond de gordijnen en leg je mobiel weg. Neem de tijd om eens echt goed bij te praten met degene die je lief hebt.

Steenbok

Je voelt je wat week en je wenst vastgehouden te worden en niet te zachtjes. Je wilt kunnen voelen wat jouw geliefde met jouw lijf doet, even niet denken maar alleen nog voelen.

Waterman

Een Waterman heeft vaak de neiging om te zeggen wat hij op het hart heeft zonder rekening te houden met hoe het bij de ander binnen komt. Besef dat jouw eerlijkheid soms hard overkomt.

Vissen

Je bruist van de energie. Er gaat iets speels en vreugdevols van jou uit en dit zal voor heel wat prikkels kunnen zorgen, zeker nu je zwierend door de straten of je kantoor gaat.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good