Glamours daghoroscoop: dinsdag 15 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Illustration, Games,
Glamour

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Trek er vanavond op uit met je vrienden. Geniet van de langere avond, de geur van lekker eten, de kachel heerlijk warm en knus. Geef het alle tijd en aandacht om bij te kletsen met elkaar.

Stier

Er hoeft vandaag weinig te gebeuren om te zorgen dat jij je geërgerd voelt. Het is een dag om je wat meer naar binnen te richten en te bedenken waarom jij je zo voelt naar de ander(en).

Tweelingen

Er hangt een spanning in de lucht bij iemand die dicht bij jou staat. Is het een strijd om wie gelijk heeft of is de spanning seksueel?

Kreeft

Dit kan een verrassende tijd voor jou worden. Er bestaat een kans dat je je bewust wordt van het moment waarop je niet voor je eigen behoeftes gaat en wanneer wel.

Leeuw

Vandaag wil je eigenlijk alleen plezier kunnen hebben. Maar natuurlijk moet je ook met beide voeten op de vloer staan want er bestaan ook nog serieuze zaken, al heb je daar nu eigenlijk geen zin in.

Maagd

Je bent er overdag niet zo bij. Je verlangt naar de avond en je wilt er dan een gewoonweg een superleuke tijd van maken. Je hoofd staat niet zo naar werken en plichten.

Weegschaal

Soms moet je ook ruzie durven maken want dan kunnen oude pijntjes en vervelende gedachtes verdwijnen. Je zit nu goed in je vel dus ruim die oude nare gevoelens op.

Schorpioen

Koop vandaag iets liefs voor je geliefde en wees extra alert op diens verlangens. Het goede betaalt zich altijd uit. Hoe dan ook is het een tijd voor jou om in de liefde te investeren.

Boogschutter

Waarschijnlijk zul je vandaag iemand moeten helpen dus je wordt even uit je romantische droom weggerukt. Kijk niet weg maar ga ook hiervoor staan en toon je warme hart.

Steenbok

Stoor je er niet teveel aan wanneer je plannen door andermans problemen verstoord worden. Dit wordt vannacht wel weer goed gemaakt. Mensen bouwen nu eenmaal op jou.

Waterman

Verras je/een liefje. Je bent nu in staat om de meest leuke dingen te bedenken, laat daarom deze verfrissende tijd niet aan je voorbij gaan en plan wat avontuurlijks.

Vissen

De mensen zullen als vliegen op jou plakken, zij genieten van jouw vrolijkheid en het lef om te zeggen wat je wilt. Het is een tijd waarin je veel mensen kunt laten doen wat jij wilt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good