Glamours daghoroscoop: woensdag 16 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Ipad, Technology, Illustration, Design, Electronic device, Font, Graphic design, Gadget, Electronics, Games,
Glamour

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Vandaag is een dag waarop blijken kan dat hulp vragen toch wel lastig voor jou is.

Stier

Soms kun je door je koppigheid best wel bazig zijn. Wees hier nu vooral voorzichtig mee.

Tweelingen

Je kunt het gevoel hebben dat jouw bedoelingen niet zo goed gezien worden door de anderen. Maak je hier niet te druk om, het belangrijkste is dat je je zaken zorgvuldig doet.

Kreeft

Jouw duidelijkheid helpt je geliefde ook om te zien wat jij belangrijk vindt en wat niet.

Leeuw

Je kunt wat ondeugend en flirterig zijn vandaag en je of een geliefde kan hierdoor wat jaloers raken. Maak daarom duidelijk dat er maar één voor jou is die waarlijk bij jou past.

Maagd

Zorg dat je vandaag je liefje in de goede stemming brengt want de avond moet en zal voor jou in het teken staan van jullie liefde en lusten. Creëer de juiste sfeer hiervoor.

Weegschaal

Je kunt vandaag bijzonder veel aandacht krijgen.

Schorpioen

Je kunt vandaag wat onenigheid hebben met iemand die je nauw aan het hart ligt. Zorg dat je niet verhardt want dat zou een streep zetten door alle mooie gevoelens die je nu kunt hebben.

Boogschutter

Jij kunt vandaag in een geweldige leuke stemming zijn en zeker als je tactvol bent, krijg je vandaag van alles voor elkaar. Een heerlijke dag om te dollen met collega’s en vriendinnen.

Steenbok

Jij hebt het nodig dat je complimentjes krijgt en geënthousiasmeerd wordt. Als dat gebeurt dan kom jij vanzelf los en wordt dit een swingende dag met collega’s en vrienden.

Waterman

Dit wordt mogelijk niet echt een fijne dag. Het is voornamelijk hard werken vandaag en opletten dat je niet geheel bekaf thuis komt. Neem een avondje rust als het kan.

Vissen

Je wilt wel van alles doen met je geliefde maar er bestaat een goede kans dat jij vandaag behoorlijk stuk zit. Neem op tijd je rust want ook jouw boog kan niet constant gespannen staan.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good