Glamours daghoroscoop: donderdag 17 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je hebt behoefte aan rust en tederheid en als je een goede band met je ouders hebt, ga dan bij hen langs. Zij kennen jou en weten wel wanneer jij die extra aai over je bol nodig hebt.

Stier

Voor jou hoeft er niet eerst een goede sfeer te zijn om je fysiek aangetrokken te voelen tot je lief, vooral vandaag niet. Je wilt vastgehouden en verwarmd worden met echte liefde.

Tweelingen

Je kunt het gevoel hebben dat je niet onder woorden kunt brengen wat je voor je geliefde voelt. Probeer het eens op een tastbare manier, taal is nu even niet jouw ding.

Kreeft

Je kunt wat zorgelijk zijn vandaag omdat je het gevoel hebt dat er iets met je geliefde aan de hand is. Zorg dat je je gevoelens uitspreekt zodat je weet of je vermoedens kloppen.

Leeuw

Jij bent vanavond in een uitstekende vorm en alle zintuigen staan op scherp. Je hoeft alleen nog maar die ander in de nek te bijten en te nemen waar jouw verlangens naar uit gaan.

Maagd

Je voelt je ontspannen vandaag en je weet wat je wilt. Belangrijk is dat je de tijd neemt om daar ook echt van te genieten. Zet je werk of plichten even op nummer twee.

Weegschaal

Je kunt onverwachtse tegenstand van iemand ondervinden. Vermijd dat je in een te gevoelige discussie terechtkomt. Je kunt in deze tijd zeer scherp en direct over komen.

Schorpioen

Nu ben jij aan de beurt om je te schikken naar de wensen van de anderen. Gelukkig gaat je dat nu gemakkelijk af, het enige waar jij naar verlangt is harmonie en liefde.

Boogschutter

Vandaag keer je weer even terug op aarde en ‘t blijkt dat je niet alleen de gehele tijd in de wolken kunt zijn.

Steenbok

Ga iets leuks doen voor jezelf en maak er een ontspannen avond van. Zorg dat je zowel geestelijk als fysiek even bij kunt tanken om in harmonie met jezelf te zijn.

Waterman

In al jouw enthousiasme naar de buitenwereld, vergeet je soms dat woorden ook een emotionele lading hebben en vooral vandaag kunnen jouw woorden als zwaarden zijn.

Vissen

Je kunt wat geïrriteerd zijn maar richt je daar niet op. Maak liever gebruik van de kans dat je bepaalde ideeën nu ook daadwerkelijk kunt verwezenlijken. Daar heb je energie genoeg voor.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good