Glamours daghoroscoop: vrijdag 18 oktober

benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Vandaag bereik je het meest met tederheid. Dus laat je geliefde weten wat je voor hem voelt en je krijgt er veel voor terug. Dit geldt zeker als je je kwetsbaarheid durft te tonen.

Stier

Soms zou je gewoon als een diva of pasja verwend willen worden, niets terug doen maar alleen maar genieten van de ander zijn passie. Bedenk wat je hiervoor moet doen.

Tweelingen

Maak er een relaxdagje van en laat je niet meenemen in de waan van de dag. Focus je op wat je dit weekend voor leuks kunt doen en zorg voor rust en echte ontspanning.

Kreeft

Vandaag ben jij emotioneel wat rustiger en je wilt je vooral geraakt voelen worden zonder woorden. Je verlangt naar verbondenheid door lust en een verstrengeling in een sfeer van gelijkwaardigheid.

Leeuw

Natuurlijk is alle aandacht fijn, maar je zult merken dat er ook mensen zijn die jou dit niet geheel gunnen, dus wees vandaag op je hoede. Er zijn mensen die zich ergeren aan jouw zelfvertrouwen.

Maagd

Het is al vroeg donker, zorg dus dat je het thuis gezellig maakt met wat lekkers te eten en te drinken. Nodig je geliefden uit en maak er een relaxte en intieme avond van.

Weegschaal

Het is een goede dag om samen jullie liefdesband door te nemen. Door je open houding sta je welwillend tegenover de ideeën van je/een liefje en dat kan jullie relatie verdiepen.

Schorpioen

Je wilt vandaag de ruimte hebben om je eigen dingen te doen. Soms moet je even afstand nemen om dichtbij te blijven. Het is niet erg om ook iets voor jezelf te willen.

Boogschutter

De dag begint wat stroef, maar in de avond kom jij los. Dan komt ook de gangmaker in jou naar boven. Als er ergens een feestje is, sta jij met je goede stemming vooraan in de rij.

Steenbok

Dit wordt een fijne dag. Je zit goed in je vel en je kunt, doordat je ontspannen bent, je gemakkelijk overgeven aan genieten en plezier. Ga iets leuks doen!

Waterman

Het lijkt erop dat je de hele dag op de praatstoel zit en het liefst ben je continu onder de mensen en voer je interessante gesprekken. Zorg dat je ook een gaatje maakt voor je lief.

Vissen

Er hangt een zweem van erotiek om jou heen en je wilt dit ook kunnen tonen. Daarbij heb je duidelijk behoefte aan positieve aandacht, zorg daarom dat je weet wat je oproept.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good