Wie zoet is, krijgt een kroketletter, de nieuwste sinterklaas-snack

Voor alle kroketliefhebbers is dit er eentje voor op het verlanglijstje

kroketletter
Glamour

Elk jaar liggen de pepernoten weer iets vroeger in de schappen dan het jaar ervoor, maar pepernoten eten in de zomer is nog niet eens het gekste wat we bedenken als het op lekkernijen rondom het sinterklaasfeest aankomt. Zo bestaat er nu de kroketletter, een geniale (en krokante) parodie op de chocoladeletter.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Kroketletter

Net als het sinterklaasfeest is ook de kroket oer-Hollands, en dus gaan die twee wat ons betreft naadloos samen. Even omschakelen is het wel, want waar de sint en zijn pieten vooralsnog enkel zoetigheid uit hun zakken strooiden, zullen ze nu toch echt met de airfryer aan de haal moeten gaan. Al heeft de Croquetten Boutique in Utrecht – die de kroketletter heeft bedacht en ze vanaf 1 november verkoopt – ook aan alle zoetekauwen gedacht. Zo kun je kiezen voor een kroketletter met een mokka-hazelnootvulling. Weet je net als wij nog niet zo goed wat je van die combinatie moet denken, dan kun je ook gewoon voor de draadjesvlees- of kaasvulling gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good