Glamours daghoroscoop: zaterdag 19 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zorg dat jij je liefje vandaag niet onnodig jaloers maakt, wees daarom open en eerlijk over wat je van plan bent. Het kan zijn dat je bedoelingen anders verkeerd begrepen worden.

Stier

Er kunnen onverwacht mensen bij je op de stoep staan, maar in tegenstelling tot gisteren, vind je dat vandaag eigenlijk wel een probleem. Je wil rust en tijd om tot jezelf te komen.

Tweelingen

Je bent vannacht in een ongekende stemming en je staat open voor alles wat maar gek of spannend is. Dit kan daarom een ruige dag worden waarop “thrill seeking" voorop staat.

Kreeft

Deze dag kan emotioneel worden, waarbij je het gevoel krijgt dat de mensen om jou heen een (te) groot appèl op jou doen. Weet dat je niet verplicht bent om voor iedereen te zorgen.

Leeuw

De Leeuwin in jou is los. Zorg dat je, waar je ook voor kiest, rekening houdt met anderen. Je gaat nogal van jezelf uit vandaag.

Maagd

Doe iets impulsiefs, iets onverwachts waarmee jij jouw lief geheel in de picture zet en daardoor geniet van alles wat jij te geven hebt. Treed uit je comfort zone.

Weegschaal

Het kan voor jou een zeer harmonieuze dag zijn, mits je niet teveel mengt met je buitenwereld. Jij bruist niet van de energie, maar wel van de liefde.

Schorpioen

Jij bent wakker geworden met één groot verlangen: liefhebben. Ga ervoor!

Boogschutter

Dit kan een gepassioneerde dag worden, waarin jij je geheel laat gaan. Het is een dag om de liefde en het leven te vieren.

Steenbok

Trek erop uit met je geliefden. Geniet van de vrijheid en laat even alle verantwoordelijkheidsgevoelens varen. Het is vandaag tijd voor romantiek en zachte gevoelens.

Vissen

Raak niet gefrustreerd als jouw liefje vandaag iets anders wil dan jij. Afstand schept soms juist de goede voorwaarden om samen te zijn. Ga zelf iets leuks doen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good