Halloween-feestje? Zo shinen jij en je vrienden in Stranger Things thema

Met deze DIY-kostuums stelen jullie de show

De leukste Halloween-kostuums met Stranger Things thema
Netflix

Verkleedfeestjes: you love 'em or you hate 'em. Wij zijn toevallig grote liefhebbers, en beginnen vaak ver van tevoren met het plannen van onze kostuums voor Halloween of carnaval. Als jij op 31 oktober een Halloween-feestje op de planning hebt staan, moet je dit artikel even doorsturen naar je vriendengroep. Dan kunnen jullie alvast je Stranger Things-outfits afstemmen.

Stranger Things kostuums

Stranger Things past perfect bij het Halloween-thema én is een onuitputtelijke bron van herkenbare outfits. Vanwege het feit dat de serie zich afspeelt in de jaren '80 zijn heel veel van deze items gewoon te vinden op vlooienmarkten of in tweedehands winkels.

Eleven uit seizoen 1

Een roze jurkje met een kraagje eronder, een blauw jasje. Eventueel een goedkope blonde pruik en een beetje nepbloed. Deze dingen zijn allemaal vrij makkelijk te vinden in tweedehands winkels!

 
Netflix

De jongens in seizoen 1

Lekker veel herfstkleuren, vintage jasjes met lammy kragen - wat je aanschaft voor dit kostuum kan linea recta je herfstgarderobe in.

Stranger Things kostuum
Netflix

Barb

Hiervoor trek je je mom jeans uit de kast, samen met een tuttig blouseje en een grote bril. Rood haar is een pluspunt, maar anders kun je ook voor een pruik gaan.

Barb van Stranger Things kostuum
Netflix

Agent Hopper uit seizoen 1

Is ton-sur-ton beige helemaal jouw ding? Well, hello, agent Hopper! Voor deze outfit draag je een beige broek, een beige blouse en een plastic politiebadge. Een hoed, een aviator-bril en een opplaksnor erbij en je look is compleet.

Agent Hopper kostuum
Netflix

Dustin

Iemand met een krullenbos in je vriendengroep? You've found your Dustin. Zo niet: met een pruik en de karakteristieke pet kom je al een heel eind.

Dustin Stranger Things kostuum
Netflix

Eleven uit seizoen 2

De Dark Eleven look kun je waarschijnlijk maken met dingen die je al in je kast hebt. Een oversized zwarte jas, gebleekte mom jeans, je haar in een wetlook en een asociale hoeveelheid eyeliner. Een beetje bloed bij je neus en boos je hand uitsteken naar iedereen die je tegenkomt.

Eleven goth kostuum
Netflix

Robin en Steve bij Scoops Ahoy

In Amerika zijn deze kostuums officieel te koop, maar zelf iets in elkaar draaien is een stuk leuker. Vraag in een vintagewinkel of ze oude matrozenpakjes hebben en ga zelf aan de slag.

Robin en Steve kostuum Stranger Things
Netflix

Nancy Wheeler

Leef je uit met pastelkleuren, vestjes en een mooi krullende bob. Nancy's zakelijke vibe is prima na te maken, of zoek één van haar looks uit eerdere seizoenen op voor een stoerdere look.

Nancy Wheeler kostuum
Netflix

De groep in seizoen 3

Hebben je ouders nog een doos met jaren '80 kleding liggen? Plunder die vooral. Shirts met felle printjes, bretels, longsleeves met kraagjes, neon scrunchies... Kijk naar de groep voor inspiratie en leef je uit.

Stranger Things groep kostuum
Netflix
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good