Momentje voor jezelf nodig? Kijk je favoriete film tijdens Glamour's Wintercinema

Even een momentje voor jezelf

Young Confident Group Of Women Hanging Out
Natalia Mantini / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Als je de gemiddelde millennial vraagt hoe het met hem/haar gaat, krijg je als antwoord: “druk, druk, druk!” Niet zo gek, als je bedenkt dat het leven anno nu bestaat uit studeren, werken, sporten, internetten én je social life bijhouden. We zijn nu eenmaal bezige bijen, niks mis mee. Maar daardoor is het wel extra belangrijk om af en toe een momentje voor jezelf te nemen.

Glamour x Fuze Tea Winter Cinema

Ben je wel toe aan een relax-avondje? We got you. Blok woensdag 27 november gróót in je agenda, want het Petit Palais Rotterdam wordt, in samenwerking met Fuze Tea,omgetoverd tot de Fuze Tea Winter Cinema. Hier kun je samen met Glamour's hoofdredactrice Anke en de redactie een populaire filmklassieker op het witte doek bekijken. Welke dat is, heb jij in de hand. Zin om weg te zwijmelen bij de kaskraker La La Land of juist luidkeels mee te zingen bij de nummers van Grease? Je kunt je hier gratis aanmelden voor de première van Fuze Tea Winter Cinema én jouw stem uitbrengen. Enne, don’t worry want ook aan de koukleumen hebben we gedacht; de cinema is overdekt! Bovendien kun je je altijd opwarmen aan de warme Fuze Tea die we voor je paraat hebben.

Het event start om 19:30 en eindigt om 22:30. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Zien we je daar?

Nieuwe Fuze Tea

Nog meer goed nieuws: Fuze Tea komt met een gloednieuwe smaak die nú in de supermarkt ligt: zwarte thee appel en kaneel. Het innovatieve merk heeft een bijzondere twist aan dit drankje gegeven: je kunt 'm zowel koud, als warm drinken.

fuze-tea
Marion Saupin / Fuze Tea

Fuze Tea warm en koud

Dat werkt zo: heb je zin in ijsthee voor een verfrissend momentje thuis of onderweg, dan hoef je helemaal niets te doen, behalve genieten van de Fuze Tea. Kun je tijdens de koude winterdagen wel een me-time momentje gebruiken met iets warms, dan schenk je Fuze Tea zwarte thee appel en kaneel in een mok en zet je ‘m 60 seconden in de magnetron. De nieuwe thee heeft een warme, winterse smaak. Het perfecte drankje om even te ontsnappen aan die ‘altijd-aan-modus’, dus!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Feel Good