Je kunt nu in Barbie's droomhuis overnachten via Airbnb

In deze bijzondere Airbnb word je een paar dagen ondergedompeld in de wereld van Barbie

barbie-huis-airbnb
Airbnb

Airbnb geeft Barbie-fans de kans om voor slechts 53 euro per nacht in een levensechte versie van het Malibu Dreamhouse van Barbie te verblijven. Het iconische Barbie huis ligt in hartje Malibu in California en wordt ter ere van het 60-jarig jubileum van Barbie voor enkele dagen in het leven geroepen.

Swimming pool, Property, Resort, Real estate, Leisure, Building, House, Vacation, Villa, Leisure centre,
Airbnb

Barbie's droomhuis

Een grote villa in Malibu werd speciaal voor deze feestelijke gelegenheid omgetoverd tot een waar Barbie huis, volledig ingericht in de kenmerkende stijl van de pop. Wat je kunt verwachten? Veel roze en paarse kleuren in het hele huis, een riante woonkamer, een persoonlijke bioscoop, een infinity pool en een meditatiezone in de buitenlucht.

Property, Furniture, Room, Interior design, Living room, Building, House, Home, Patio, Table,
Airbnb

Op Airbnb staat een veelbelovende beschrijving bij de advertentie van het huis, die Barbie met ons deelt: "Voor de eerste keer ooit staat mijn Barbie Malibu Dreamhouse op Airbnb! Beschikbaar voor een eenmalig verblijf van twee nachten, maar ik beloof je dat de herinneringen een leven lang meegaan."

Furniture, Countertop, Room, Kitchen, Property, Pink, Interior design, Cabinetry, Dining room, Table,
Airbnb

Unieke ervaring

Tijdens het verblijf krijgen gasten naast deze unieke overnachting een bijzondere dag vol evenementen. Zo ontvang je onder meer een make-over van celebrity haarstylist Jen Atkin, een kookcursus van chef Gina Clarke-Helm en een kijkje achter de schermen in een heus ruimtevaartcentrum door piloot Jill Meyers. Met het geld dat wordt opgehaald zal Airbnb een donatie geven aan het Barbie GoFundMe Dream Project Gap Project, zo stelt CNBC.

Sky, Property, Room, Sea, Furniture, Horizon, Table, Morning, House, Real estate,
Airbnb

Vanaf 23 oktober om 19.00 uur Nederlandse tijd kun je via Airbnb proberen een overnachting te bemachtigen in Barbie's Dreamhouse van 27 tot 29 oktober. Na deze specifieke data zal het huis weer normaal te huur worden aangeboden op Airbnb, zonder het iconische Barbie-decor. Helaas zijn er slechts vier plekken beschikbaar, maar áls je een van de gelukkigen bent betaal je wel slechts 53 euro per nacht voor een real-life Barbie experience.

Room, Pink, Chest of drawers, Furniture, Interior design, Wall, Shelf, Drawer, Building, Wallpaper,
Airbnb
Furniture, Room, Interior design, Bedroom, Pink, Property, Bed, Building, Floor, Living room,
Airbnb
Pink, Furniture, Room, Interior design, Living room, Table, House, Home, Dining room, Design,
Airbnb

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good