Glamours daghoroscoop: maandag 21 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Dit is een goed moment om wat gas terug te nemen op ‘t maatschappelijk vlak. Het wordt tijd om aan je naaste omgeving te werken, want daar heb je mogelijk wat mensen verwaarloosd.

Stier

Je kunt je vandaag emotioneel wat onzeker voelen omdat je niet goed weet wat je nu wel of niet moet doen met hetgeen je voelt. Bewaar deze gevoelens voor mensen die je ze ook echt toevertrouwt.

Tweelingen

Je bent energiek en je kunt bergen verzetten, dit geldt zeker op het maatschappelijk vlak. Je kunt hierdoor op weerstand stuiten, maar wees hier niet bang voor. Sta voor je eigen kwaliteiten.

Kreeft

Dit kan een emotionele dag worden waarin jouw vertrouwen in de ander(en) op de proef gesteld kan worden. Zorg dat het voor jezelf duidelijk is dat niet iedereen bij jouw familie hoort.

Leeuw

Je bent vandaag bijzonder mild en gevoelig. Er is een soort zachtheid over jou heen gekomen die je zeer toegankelijk maakt voor de belangrijke dingen die er besproken moet worden. Bespreek dat vandaag.

Maagd

Voor jou is het een tijd om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten die ervoor helpen zorgen dat jouw wereldbeeld vergroot wordt. Bezoek een interessante lezing, onderneem iets leerzaams.

Weegschaal

Als er zaken moeten gebeuren op je werk, weet jij nu prima hoe je het aan moet pakken. Wees niet bang dat je niet iedereen te vriend kan houden, dat lukt niet altijd bij veranderingen.

Schorpioen

Je kunt je vandaag het lot van iemand bijzonder aantrekken en de behoefte voelen om deze ook daadwerkelijk te steunen. Jij hebt namelijk precies door wie het moeilijk heeft.

Boogschutter

Op het emotionele vlak kun je vandaag een wat korter lontje hebben. Zeker als je hard moet werken. Zorg dat je uit de buurt blijft van collega’s die bij jou ergernissen oproepen.

Steenbok

Je bent zeer gevoelig vandaag, dus zorg dat je je, als je onzeker bent, niet te zeer laat gaan in de vraag wat je betekent voor de ander. Diep in je hart weet je dat heus wel.

Waterman

Je kunt wat introvert zijn op emotioneel vlak waardoor je gesloten overkomt. Voor jou is het een tijd om op zaken te reflecteren en te bezien hoe het gaat in je sociale leven.

Vissen

Je voelt je vredig en betrokken en je wilt het je liefje en alle anderen naar de zin maken. Je bent nu in staat om veel mensen te begrijpen en nou dat te geven waardoor ze zich gehoord voelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good