De leukste Mean Girls-geïnspireerde kostuums voor een fetch Halloween

Van Regina George's iconische pink look tot Cady's eerste roze outfit.

mean-girls-halloween-pakjes
Mean Girls

Het einde van oktober nadert wat betekent dat Halloween weer bijna voor de deur staat. Tijdens de Amerikaanse feestdag die bekend staat om het trick-or-treaten en uitbundige verkleedfeestjes, kun je vaak uit talloze kostuumopties kiezen om te dragen tijdens die ene avond. Heb je nog geen idee wat je wil dragen en kun je wel wat last-minute inspiratie gebruiken? Ga dan voor een klassieke en toch grappige look, geïnspireerd op de iconische film Mean Girls. Want laten we eerlijk zijn, de outfits zijn vaak enigszins stijlvol met een reminiscence naar de zeroes en hebben een goede dosis humor, perfect voor een feestelijke Halloween-avond.

Mean Girls Halloween-kostuums

Ook al lanceerde Mean Girls ondertussen alweer 15 jaar geleden, de personages uit de film zijn nog steeds herkenbaar. Cady Heron (Lindsay Lohan) wordt met de hulp van haar vrienden een lid van The Plastics, een groep modieuze, populaire meisjes die de school regeren, geleid door Regina George (Rachel McAdams). De film bracht vele epische one-liners - on wednesdays we always wear pink - en iconische looks die so fetch zijn. Denk aan The Plastics' Regina George's iconische A Little Bit Dramatic roze look en Gretchen Wieners en Karen Smith all pink outfits tot Cady in haar roze polo-shirt en de sexy-santa Jingle Bell Rock-looks van de groep. Wij zetten de leukste Mean Girls kostuumopties voor je op een rij.

Pink, Fashion, Room, Blond, Lingerie, Interior design, Dress, Long hair, Peach, Nightwear,
Mean Girls

1: Regina George's moeder in roze tracksuit

Regina George's moeder brengt haar favourite girls een alcohol vrije cocktail terwijl ze zich klaarmaken voor het schoolfeest.

Clothing, Pink, Fashion, Blond, Shorts, Event, Fun, Uniform, Street fashion, Waist,
Mean Girls

2: The Plastics' look en Cady's roze polo-outfit

Deze looks zijn misschien wel de meest iconische uit de film. Regina George in haar look met het bekende A Little Bit Dramatic shirt, Gretchen en Karens hot-pink looks en Cady in een poging om ook roze te dragen met een oversized polo en jeans. Hoewel je deze looks prima in je eentje kunt dragen is misschien nog wel het leukst om samen met een groepje vriendinnen als The Plastics te gaan.

Christmas, Santa claus, Event, Christmas eve, Fictional character, Fun, Performance, Holiday, Musical theatre, Musical,
Mean Girls

3: De sexy santa Jingle Bell Rock-look

Absoluut een van de leukste groepslooks aller tijden met een knipoog, wanneer The Plastics hun versie van Jingle Bell Rock zingen tijdens een kerstoptreden op school voor alle ouders.

Hair, Shoulder, Blond, Sportswear, Arm, Hairstyle, Purple, Chest, Child, Joint,
Mean Girls

4: Regina's cut-out tank-look

Weet je nog toen er gaten waren geknipt in Regina's top waardoor haar fel paarse beha te zien was? Het personage was zó populair dat ze zelfs een opvallende look als deze kon dragen waarna vervolgens iedereen dezelfde outfit kopieerde. Ook dit kostuum is waanzinnig eenvoudig, knip wat gaten in je tank top en voila!

Shop alle Mean Girls geïnspireerde Halloween-looks in de onderstaande gallery. Happy fetch Halloween!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good