Glamours daghoroscoop: dinsdag 22 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Illustration, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je familie kan vandaag een belangrijke rol spelen, omdat je tegen wat gevoeligheden van vroeger aanloopt. Het is een tijd waarin jij jezelf op veel vlakken tegen kunt komen.

Stier

Vandaag kun je het gevoel krijgen dat je getroffen wordt door iets wat je kijk op de wereld doet veranderen. Kijk niet hoe anderen het hebben, maar tel je eigen zegeningen.

Tweelingen

Druk, druk en nog eens druk, houd jezelf een beetje in de gaten. Want ook jij kunt ondanks je flexibele instelling ook maar één ding tegelijk. Dit geldt vooral op het gebied van werk.

Kreeft

Zorg dat je je geliefde kunt uiten wat er zich in jou afspeelt zodat deze er ook echt voor jou als geliefde kan zijn. Je bent nu in staat om de dieptes van jouw gevoelens te tonen.

Leeuw

Het is vandaag een absolute doe dag. Ga vooral niet stil zitten, maar laat je creatieve vermogen de vrije loop nemen en zorg dat je mensen mijdt die jouw creativiteit belemmeren.

Maagd

Ondanks dat dit een fijne tijd is, kun je niet weglopen voor de ernstige zaken van het leven, anders word je oppervlakkig. Zorg dat je aandacht blijft houden voor mensen die het nu minder hebben.

Weegschaal

Alleen thuiszitten is geen optie. Jij hebt vandaag mensen om je heen nodig die jij kunt entertainen maar die ook jou vermaken. Zorg dat je onder mensen bent die jou voeden en een goed gevoel geven.

Schorpioen

Intensiteit hoort bij een Schorpioen. Als je iemand een liefdesbrief wilt schrijven of gewoon iets bijzonders wilt zeggen, doe het dan nu. Je weet de spijker op de kop te slaan.

Boogschutter

Je kunt onvoorziene hulp krijgen van een persoon die zich eigenlijk meestal op de achtergrond houdt. Maak hier gebruik van en reageer niet te trots vanuit je eigen emoties.

Steenbok

Als het goed is weet je waar je nu staat en ook hoeveel liefde er in jou huist om aan een ander te geven. Wees dus niet te gereserveerd of afwachtend maar neem de touwtjes in eigen handen.

Waterman

Sluit je niet teveel af en ga iets ontspannend en leuks doen, bijvoorbeeld er gezellig tussenuit met zijn tweeën.

Vissen

Jij kunt vandaag de behoefte voelen om de hele dag door te kletsen. Je wilt mentaal op ieder vlak je horizon verbreden en als er nu iets aangepakt moet worden, kunnen ze jou zeker roepen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good