Glamours daghoroscoop: woensdag 23 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt vandaag wat sentimenteel zijn en daardoor ietwat chagrijnig kijken naar jezelf en/of anderen. Zorg voor een goede uitlaatklep en laat je niet verleiden tot ongezonde dingen.

Stier

Zorg dat je de tijd neemt om uit te rusten. Je bent wat kwetsbaar en dit speelt zowel emotioneel als fysiek. Ga met je vriendinnen naar de bioscoop, zoek leuke dingen op en houd het klein.

Tweelingen

Ondanks dat je wat losser bent dan anders, weet je heel goed wat je wel en niet kunt maken.

Kreeft

Ga samen met je/een geliefde naar de bioscoop en maak er een fijne avond van. Neem daarbij ook echt de tijd om over reële zaken te spreken die wezenlijk belangrijk zijn.

Leeuw

Je kunt vandaag wat woorden krijgen omdat je moeite hebt om duidelijk je gevoelens te uiten. Je bent gewoonweg introverter vandaag, maar dat is van tijdelijke aard.

Maagd

Je voelt dat je heimelijk begeerd wordt en je weet precies hoe je zoiets moet aan moet pakken.

Weegschaal

Jij zit vandaag met een stortvloed aan woorden, let op dat je je ideeën richt op dat wat je ook daadwerkelijk kunt realiseren. Neem geen verantwoordelijkheden van anderen op je schouders.

Schorpioen

Dit is een goede tijd om allerlei onderhandelingen te plegen. Zeker op je werk ben je, meer dan anders, op een constructieve manier in staat om belangrijke zaken bloot te leggen.

Boogschutter

Je bent scherp en alert en je weet met kracht over te brengen wat je wilt. Je bent bereid om hard te werken om je wensen te verwezenlijken. Durf, als dat nodig is, de leiding te pakken.

Steenbok

Je bent meestal bescheiden, maar gooi dit vandaag van je af en laat je verwennen. Vaak is ‘t zo dat een Steenbok de drijvende kracht is achter de coulisse maar nu mag jij eens schitteren.

Waterman

Je kunt wat geïrriteerd zijn, maar richt je daar niet op. Maak liever gebruik van de kans dat je bepaalde ideeën nu ook daadwerkelijk kunt vervullen, daar heb je de power en de daadkracht voor.

Vissen

Ga vanavond met mensen die je lief hebt lekker eten en geniet van hun aanwezigheid. Het is een dag om je te omringen met iedereen van wie je houdt, dat maakt je gelukkig.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good