Glamours daghoroscoop: donderdag 24 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Laat je niet te veel uit het veld slaan doordat je je even niet begrepen voelt. Als jouw mening oprecht is, sta er dan voor! Als Ram is je intentie altijd om oprecht en eerlijk te zijn.

Stier

Eigenlijk moet jouw geliefde jou vandaag eens bij de hand nemen en zorgen dat je een leuke tijd hebt. Als Stier vind je het soms lastig om toe te geven dat je een extra aai over je bol nodig hebt.

Tweelingen

Zorg dat je vanavond thuis bent, doe de gordijnen dicht en zet je telefoon uit. Probeer alle gedachten die je hebt op een rijtje te zetten.

Kreeft

Je kunt het gevoel hebben dat je niet alles over kunt brengen van wat je voelt. Dit kan komen doordat je overmand wordt door gevoelens van genegenheid. Probeer rustig en nuchter te blijven.

Leeuw

Je voelt je vredig en betrokken bij mensen die het minder goed hebben dan jij. Doe vandaag iets bijzonders voor iemand die echte steun kan gebruiken.

Maagd

Het is een goede dag om met je ouders/familie op te trekken en de banden aan te halen door er voor hen te zijn. Het geeft je een fijn gevoel als zij ook blij worden van jouw liefdevolle gevoelens.

Weegschaal

Je voelt je heimelijk aangetrokken tot mensen met een seksuele uitstraling. Wees voorzichtig met deze spanningen, het kan gevaarlijk zijn voor je huidige relatie.

Schorpioen

Je kunt je sterk verantwoordelijk voelen voor iets of iemand. Weet dat je niet alles op kunt lossen of op jouw schouders kunt dragen van die ander.

Boogschutter

Besteed voldoende aandacht aan je gezondheid, want je bent geneigd om te hard te werken en te weinig stil te staan bij de vraag wat goed en gezond voor jou is.

Steenbok

Je kunt je wat alleen voelen vandaag, het voelt alsof de fut eruit is. Je bent wat naar binnen gericht en melancholiek, maar maak je hier niet druk om en koester je verleden.

Waterman

Je kunt wat hinder ondervinden van mensen die jou subtiel willen ondermijnen. Maar zij vergissen zich in jouw daadkracht, jij bent nu voor niemand bang en je kunt elk gevecht aan.

Vissen

Als het goed is heb jij nu een hoop te geven. Dit is een goed moment om eens iemand te helpen die het minder heeft of om iemand te bezoeken die vaak alleen is. Jouw inlevingsvermogen is groot en troostend.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good