Glamours daghoroscoop: zondag 27 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Glamour

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij kunt vandaag recht tegenover iemand komen te staan die net zo eigenwijs is als jij. Wees gewoon de wijste en stel je flexibel op, het is niet altijd belangrijk wie er wint.

Stier

Jij bent wat naar binnen gericht alsof je je een stuk minder fit voelt. Dit is voor jou een tijd om wat rustig aan te doen. Maak je hier niet druk over, het is een natuurlijke cyclus.

Tweelingen

Je kunt wat hard overkomen op je geliefde en je hebt moeite om zacht te zijn. Zorg dat je je liefje laat weten dat dit iets van jou is en ga er niet te rationeel mee om, blijf voelen.

Kreeft

Je kunt overdonderd worden door de passie van een ander, maar realiseer je dat jij degene bent die aangeeft wat kan en niet kan.

Leeuw

Waarschijnlijk voel je je wat minder goed vandaag. Dit is een dag om wat op jezelf te zijn. Ga op zoek naar wat jou nu zingeving geeft en waaraan je kunt merken of je op het goede pad zit.

Maagd

Je voelt je onbevangen en vrij vandaag. De deur naar je hart staat open en jouw voorzichtigheid neemt daardoor wat af. Het is een mooie tijd om je liefdesleven te verrijken en de diepte in te gaan.

Weegschaal

Ga vandaag in je privésfeer dingen doen die invloed hebben op je toekomst. Zet op zowel het sociale, als het liefdesvlak dingen in werking die je verder helpen om onafhankelijk en zelfstandig te zijn.

Schorpioen

Het is een fijne dag om alleen te zijn met je geliefde. Je hart staat nu open en verlangt naar echte liefde en hebt behoefte aan verering.

Boogschutter

Jij zit vandaag lekker in je vel. Je weet wat je voelt en dat laat je ook duidelijk merken. Maar je kunt wel slecht tegen weerstand, dat wakkert jouw temperament te snel aan.

Steenbok

Je voelt je vandaag warm en zacht en je hebt behoefte aan ware compassie. Je wilt je oprecht geliefd voelen zonder restricties.

Waterman

Je bent wat naar binnen gekeerd en ‘t kan lijken alsof je wat minder met de liefde bezig bent. Jouw liefdesuitingen worden vooral zichtbaar door wat je voor de ander doet.

Vissen

De drang om lief te hebben stroomt door je lijf. Niets kan jou ervan weerhouden een fijne nacht te hebben.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good