Glamours daghoroscoop: maandag 28 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zorg dat je in touch bent met je eigen gevoelens om maat te houden in hoeveel je te geven hebt aan anderen. Dit is zeker belangrijk als je merkt dat je geliefden iets van je willen.

Stier

Je kunt je wat opgesloten voelen. Zorg dat je een goed gesprek voert met iemand die je vertrouwt en geduldig is. Dat helpt jou om je weer te openen, je hebt er nu eenmaal tijd voor nodig.

Tweelingen

Je kunt op je werk of anderszins in een flink conflict terechtkomen. Vraag je af of je dit wel moet aangaan. Zeker nu je wat minder tactvol bent, is het onhandig.

Kreeft

Je bent momenteel in staat om met iedereen leuk contact te hebben. Je komt vriendelijk en charmant over en kunt hier - bijvoorbeeld op je werk - profijt van hebben.

Leeuw

Je kunt vandaag een heftig gesprek voeren, waardoor je gedwongen wordt om een keuze te maken. Zorg dat je die keuze niet maakt uit woede.

Maagd

Let vandaag op je woorden, zeker als het belangrijke situaties zijn. Met sommige mensen heb je op dit moment niet gemakkelijk contact.

Weegschaal

Je kunt in deze periode veel voor elkaar krijgen. Het is dan ook een uitstekende tijd om je sociaal leven en je carrière te verstevigen en te investeren in een betere toekomst.

Schorpioen

Er kan vandaag iemand ongekend fel op jou reageren en misschien komt dit wel omdat je even geen oog hebt voor, maar ook geen zin hebt in, de problemen van anderen.

Boogschutter

Je kunt vandaag met jouw geliefde een geweldig gesprek hebben waarin ruimte is om alle emotionele verlangens te bespreken. Het is een dag om dicht bij elkaar te komen.

Steenbok

Jij kunt vandaag je verlangen niet bedwingen. Dat betekent dat je voor jouw doen, ongekend direct zult zijn in het uiten van jouw wensen, op je werk maar ook bij je liefje.

Waterman

Je kunt vandaag piekeren en te veel de neiging hebben om helemaal op te gaan in iets negatiefs. Blijf relativeren en doe dit zeker als het werk gerelateerde zaken zijn.

Vissen

Vergeet niet dat niet alles met gevoelens alleen verteld kan worden. Probeer aan je gevoelens ook woorden te geven, waardoor iedereen zich verbonden voelt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good