Glamours daghoroscoop: woensdag 30 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zet je in om erachter te komen wat je goed en nog niet goed op de baan hebt gezet. Het helpt je duidelijk te krijgen waarom je je wel ergert aan die ene, en aan die andere persoon niet.

Stier

In tijden waarin je wat vermoeider bent dan anders moet je je energie richten op wat je echt belangrijk vindt en niet zozeer op dat wat moet. Steek energie in je eigen kleine wereld.

Tweelingen

Jij bent niet echt in een kletsstemming en je hebt ook geen zin in mensen om je heen. Ga vanavond iets voor jezelf doen, sport en zweet je ergernissen eruit of doe iets aan bezinning .

Kreeft

Jij voelt je prima en je weet de mensen om je vinger te winden. Wat dat betreft staan de sterren zeer gunstig voor jou en is het een prima tijd om met mensen plannen te maken.

Leeuw

Jij voelt je heerlijk vandaag. Je straalt en je hebt je trots weer hervonden. Je bent je ook terdege bewust van je uitstraling en van het verlangen de wereld te tonen dat jij er bent!

Maagd

Deze dag werkt als een soort break. Zorg dat je leuke dingen doet en je in de avond overgeeft aan plezier en genot. Denk voor al niet teveel na over je verplichtingen.

Weegschaal

Je wordt onverwacht verrast door iemand waar je nooit van verwacht had dat deze belangstelling voor jou zou hebben. Waarschijnlijk komt dit doordat je sensualiteit sterker straalt.

Schorpioen

Jouw wereld moet er op dit moment mooi uitzien. Je straalt liefde uit en jouw sexappeal maak van jou nu een heus lustobject. Pas op voor de verkeerde vliegen.

Boogschutter

Je komt op dit moment niet al te tactisch over. Je kunt soms wat bot zijn maar zorg dat je de mensen om je heen niet onnodig en cru voor hun hoofd stoot.

Steenbok

Je kunt in contact met anderen wat sneller aangebrand zijn vandaag. Dit kan zeker gebeuren als het mensen zijn met wie je samenwerkt, je hebt geen zin om hen op sleeptouw te nemen.

Waterman

Gooi vanavond al de beslommeringen van je af. Stort jezelf in iets sportiefs waarbij je diep kunt gaan, je gedachten kunt afsluiten en bij je ware gevoelens kunt komen.

Vissen

Ga samen met een lief een mooie wandeling maken of zwemmen. Doe iets waarbij je samen actief kunt zijn en waardoor je een ontspannen sfeer creëert waarin ruimte is voor kwetsbaarheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good