Glamours daghoroscoop: donderdag 31 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zorg dat je niet in een lastig gesprek belandt waarin jij overdonderd wordt door de emoties van die ander. Het is vandaag goed om wat op afstand te blijven.

Stier

Ga vanavond er samen tussenuit, laat de boel de boel en geef elkaar die aandacht en liefde die jullie nu nodig hebben. Vooral jij zelf zal van deze tederheid opbloeien.

Tweelingen

Nodig je vriendinnen uit en maak er een gezellige avond van. Want van alleen op de bank zitten word je uiteindelijk ook niet blij.

Kreeft

Dit is een goede dag om zaken die onbesproken zijn gebleven aan te gaan. Het is beter om alles op te ruimen dan een kleedje te leggen over dingen die je niet aanstaan.

Leeuw

Verwen jezelf met iets leuks, ga lekker shoppen in de middag of avond. Maak er een soort feestdag van voor jezelf, tenslotte heb je ook een wat mindere periode gehad.

Maagd

Misschien begint de dag wat zwaar en moet je sociale bezoekjes afleggen waar je niet op zit te wachten. Aanvaard het gewoon, maar zorg dat de avond van jou is.

Weegschaal

Je voelt je goed en bemind. Je krijgt de aandacht waar je behoefte aan hebt en dit maakt je zacht en innemend vandaag.

Schorpioen

Sommigen zullen vinden dat je wat te emotioneel bent, maar laat je jouw gevoel niet afnemen door de harde realiteit. Zorg goed voor jezelf.

Boogschutter

Jij wil vooruit, problemen oplossen en doorlopen, maar daarmee kun je de emoties van de ander uit het oog verliezen. Weet dat je op dit moment minder tactisch bent.

Steenbok

Vandaag zit jij prima in je vel. Je weet dat je wat minder scherp moet zijn waardoor je nu bijzonder veel voor elkaar kan krijgen. Deze avond is voor jou.

Waterman

Je bent momenteel wat rustiger. Jij moet er gewoon tussenuit en weer de vonk voelen die jouw levenslust en nieuwsgierigheid aanzet om leuke en interessante dingen te doen.

Vissen

Je barst vandaag van de energie. Wat je daarmee doet, is helemaal aan jou.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good