Glamours daghoroscoop: vrijdag 1 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Spreek je gedachtes en frustraties uit naar je partner. Dit kan enorm opluchten en zorgt voor een frisse wind in je relatie.

Stier

Als het goed is, hangt er een fijne sfeer tussen jouw en je geliefde en woorden zijn totaal niet nodig. Eén aanraking kan nu al meer dan genoeg zeggen.

Tweelingen

De belangrijksten zijn diegenen die bij jou horen. Zorg dat je met hen een fijne avond hebt zodat je je weer verbonden voelt met je roots. Laat de grote wereld even buiten jouw leven.

Kreeft

Ga er vanavond op uit en deins niet terug als je gezien wordt. Dat is gewoonweg goed voor je ego en je zelfvertrouwen.

Leeuw

Jij hebt behoefte aan contact, aan mensen om je heen, eten en drinken, bijkletsen. Bovenal moet het je helpen ontspannen zodat je even weg bent van alle stress.

Maagd

Gooi de stress van je werk en verplichtingen van je af en dans, drink, feest of houdt het klein en intiem.

Weegschaal

Zorg dat je in de loop van de avond niet geïrriteerd raakt, doordat die ander iets anders wil doen dan jij. Blijf flexibel maar zorg ook dat je je ergernissen niet oppot.

Schorpioen

Wordt het vanavond samen met een op de bank? Of gaan jij en je partner er samen op uit? Het maakt niet uit wat jullie gaan doen, een beetje aandacht voor elkaar is voldoende.

Boogschutter

Neem vandaag voor, om extra lief te zijn voor de mensen die je dierbaar zijn. Zelf kun je nu ook wel wat extra warmte gebruiken.

Steenbok

Soms is het tijd om even rustiger aan te doen. Je kunt wat sneller geprikkeld zijn en daardoor wat eerder boos of chagrijnig worden. Ga dit weekend lekker relaxen of doe iets waar je weer blij van wordt.

Waterman

Ga bij een dierbare op bezoek. Speel een spel of voer een goed gesprek, je hebt behoefte om onder de mensen te zijn.

Vissen

Jij straalt en iedereen die jij raakt kan in betovering raken van jouw kracht. Als je iemand iets bijzonders wilt geven, doe dat dan vandaag.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good