Glamours daghoroscoop: zaterdag 2 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Waarschijnlijk ben je wat meer naar binnen gericht de laatste tijd. Hierdoor heb je vooral behoefte aan geborgenheid en verlang je naar tederheid. Zoek je vertrouwelingen op

Stier

Het is een dag om rustig aan te doen en vooral geen verplichtingen op je te voelen drukken. Maak er een pyjama dag van en laat de drukke wereld voor wat hij is. Rust lekker uit en doe waar je zin in hebt.

Tweelingen

Je weet vandaag precies wat je wil. Probeer jouw mening tóch niet op een vervelende manier door te drukken, andere zouden zich dan aan je kunnen gaan irriteren. Heb je een geliefde of scharrel? Hij/zij vindt die dominantie vanavond wel leuk.

Kreeft

Je bezit op dit moment genoeg zelfvertrouwen. Je kunt daardoor niet erg onder de indruk raken van de mensen die jou enigszins tegen willen werken. Je gaat iedere uitdaging graag aan.

Leeuw

Voor jou is het een goede dag om dingen te bestuderen of gewoonweg een goed boek open te slaan. Maak het thuis gezellig en houd het simpel.

Maagd

Zoek vandaag voor je ontspanning de rust van het bos op of ga uitwaaien aan zee. Dit is zo’n dag waarop je fijne contacten kunt onderhouden met mensen met wie je op één lijn zit.

Schorpioen

Voor jou is het een dag om volop te genieten van al het goede dat op je pad komt. Je straalt namelijk van de liefde en je bent energieker dan anders.

Boogschutter

Houd de wereld vandaag klein en trek op met de mensen waarvan je houdt. Zij begrijpen jou, waardoor het makkelijker is om om je te uiten en waardoor anderen kunnen zien wat er werkelijk in jou omgaat.

Steenbok

Je wilt vandaag gezien worden en liefde krijgen. Je bent nu zelf net te introvert om initiatief te nemen, maar zorg dat je minstens een hengel uitgooit, want je verdient een beetje aandacht.

Waterman

Voor jouw liefdesleven zou het goed zijn om eens een romantisch avondje met zijn tweeën door te brengen zodat jullie je beiden weer speciaal en geliefd voelen.

Vissen

Je hebt vandaag behoefte aan een fijne avond waarin jij je emotioneel geheel naar je partner of dierbare kunt openen, maak het fijn thuis en geniet.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good