Glamours daghoroscoop: zondag 3 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het is niet echt een feestelijke dag, doe ‘t dus vanavond samen lekker rustig aan. Een mooie film, een lekker drankje en warm tegen iemand aankruipen doet wonderen.

Stier

In de liefde is het rustig en zal er op dit gebied niets mis of goed gaan. Je hebt vooral behoefte aan begrip.

Tweelingen

Het kan soms lijken alsof alles wat je zegt anders wordt opgepakt dan jij bedoelt. Blijf uitleggen wat voor jou belangrijk is, maar wees je er ook bewust van dat je feller over komt dan je denkt.

Kreeft

Zorg dat jij vandaag jezelf kunt zijn en laat je goede humeur niet verpesten door een ander.

Leeuw

Je barst van de ideeën en je hebt weinig moeite om het initiatief te nemen. Deze dag belooft gezellige te worden, met volop aandacht voor familie of vrienden.

Maagd

Jij kunt wat emotioneel zijn, verstop je gevoelens niet en laat je gaan. Is er iemand die er voor je wilt zijn om je beter te laten voelen? Houd hem of haar dan niet tegen.

Weegschaal

Je voelt je krachtig en energiek en je wilt beslist de leiding nemen bij wat er gebeuren gaat vandaag. Zorg dat je niet te fel wordt met je wensen, je komt zeer krachtig over nu.

Schorpioen

Als Schorpioen hoor je deze tijd te vieren en het is van belang dat je een goede basis legt voor het aankomende jaar.

Boogschutter

Jij bent in een gezellige bui en als er geen moeilijke dingen besproken hoeven worden, dan sta jij open voor een avontuurlijke dag.

Steenbok

Dit wordt een typische familie- of vriendinnen dag. Je kunt onverwacht bezoek krijgen, wat gezellig kan zijn. Het is een dag van eenvoud en staat los van alle verplichtingen.

Waterman

Ga naar een plek waar je kunt ontspannen en geëntertaind kunt worden op een aangename manier. Vandaag even geen vriendinnen en familie.

Vissen

Jij kunt een echt familiemens zijn, die zijn geluk het liefst met anderen thuis deelt. Maak er voor die anderen een mooie dag van, hun liefde laat jou gloeien.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good