Aldi lanceert een wijn adventskalender voor de feestdagen

It's wine o'clock

bella-hadid-kendall-jenner-wijn
Instagram

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat we kunnen beginnen met aftellen. Dat kun je met een kalender doen, maar het aftellen naar kerst is eigenlijk een stuk leuker met een adventskalender. Aldi weet wel waar we behoefte aan hebben deze winter; de supermarktketen brengt de Adventskalender der Adventskalenders uit: eentje vol met wijn!

Wijnkalender Aldi

Jep, it's wine o'clock! De kalender (die wel even wat groter is dan de standaard chocolade-adventskalender die we kennen) bevat 24 mini-flesjes wijn. Alle soorten van het alcoholische drankje zijn vertegenwoordigd: van rood naar wit en van rosé tot bubbels. Denk aan een Grands Les Maurins Bordeaux en een JP Chenet Sauvignon Blanc. Er zit zelfs een alcoholvrije wijn in de verpakking.

In ieder flesje zit 200 ml aan wijn, waar je zo'n twee glazen uit kunt halen. Kun je 'm mooi delen met je vriend(in), moeder of huisgenoot. Of helemaal zelf opdrinken natuurlijk, dat kan ook.

wijn-adventkalender-aldi
Aldi

Wijn adventskalender kopen

Vorig jaar werd de wijnkalender al gelanceerd, maar was-ie alleen in het buitenland verkrijgbaar. Vrees niet, dit jaar is het écht zo ver. Aldi bevestigt het nieuws online: de adventskalender met mini-wijntjes is dit jaar ook in Nederland te koop.

De wijn adventskalender is nu te koop bij de bekende supermarkt. Je scoort 'm voor €49,99. Het lijkt erop dat dit een weekdeal is die gisteren van start is gegaan, dus wees er snel bij. En anders kun je ook nog altijd deze betaalbare rosé van Aldi proberen, die één van de beste wijnen ter wereld blijkt te zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good