Glamours daghoroscoop: maandag 4 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De liefde heeft weliswaar voorrang, maar het is ook een goede dag om contact op te nemen met een vriendin. Natuurlijk wil je dat ene onderwerp bespreken, maar hang niet alle vuile was buiten.

STIER
21 april – 20 mei

Focus je vandaag vooral op je werk en die ene afspraak. Je maakt je waarschijnlijk zorgen om niets, maar bereid dat gesprek toch maar goed voor. Het geeft je meer zelfvertrouwen.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Vandaag is het moment aangebroken om een knoop door te hakken of een statement te maken. Het doet er niet toe wat anderen van je besluit vinden. Jij weet immers waarom je dit doet.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Onthoud dat veel mensen een masker op hebben. Niet alles is wat het lijkt. Als jouw seintjes niet worden opgepakt, wacht dan een beter moment af te zeggen wat je op je hart hebt.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Als je vandaag Iets voor elkaar wil krijgen, verplaats je dan in de situatie van de ander. Dan bereik je echt veel meer dan wanneer je op je strepen blijft staan.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Een nieuwe week in een nieuwe maand is aangebroken. Nu lukt het om een belofte aan jezelf te doen en dat goede voornemen écht uit te voeren. Je motivatie is op orde, toch?

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Durf je te laten merken dat je iemand wel ziet zitten? Jij kunt heel goed flirten en dat laat je vandaag vast merken. Eng? Met een beetje humor is het ijs zó gebroken.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Het gaat er niet om wat anderen vinden en je kunt het ook niet iedereen naar de zin maken. In wat voor situatie je ook belandt; blijf trouw aan je eigen normen en waarden.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Jij neemt geen blad voor de mond en je zegt gewoon waar het op staat. Bam! Dat lucht op! Prima besluit, maar geef de ander dan ook gelegenheid om weerwoord te geven.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Ook jij hebt wel eens last van jaloezie. Daar is helemaal niks mis mee, maar pas op dat je niet onredelijk reageert. Wees dapper en geef toe dat het je onzeker maakt.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Vandaag zit het gewoon eens lekker mee. Nou ja, in grote lijnen dan. Misschien helpt het als je iets beter luistert naar wat iemand je duidelijk probeert te maken. Details matter!

VISSEN
20 februari – 20 maart

Jij bent er niet helemaal bij vandaag. Zit je met je gedachten nog bij het afgelopen weekend? Of maak jij je ergens zorgen om? Het is echt te vroeg om conclusies te trekken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good