Glamours daghoroscoop: dinsdag 5 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Glamour

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De samenwerking loopt beter als jij je aanpast aan anderen. Ja, je geduld wordt inderdaad op de proef gesteld, maar het gaat om het eindresultaat. Tel tot tien, of twintig als het moet.

STIER
21 april – 20 mei

Maak eerst die ene klus af voordat je weer een nieuwe taak op je schouders neemt. Je bent té druk. Nog geen plannen voor vanavond? Daar komt verandering in door die uitnodiging.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Weet je al hoe je een bepaalde situatie gaat aanpakken? Ieder begin is moeilijk, dus probeer die twijfels los te laten. Heb je meer informatie nodig? Vraag daar dan om.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je bent niet verplicht om over je gevoelens te praten, maar als je emoties als een aura om je heen hangen, is het niet gek dat mensen vragen wat er met je aan de hand is.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

De irritaties tussen jou en iemand anders lopen op. De verschillen lijken nu te groot. Slik je woorden in, Leeuw. Wees de verstandigste! Je weet toch wie het laatst lacht?

MAAGD
24 augustus – 22 september

Slecht geslapen? Lusteloos? Je bent vooral te druk in je hoofd waardoor je niet voldoende uitrust. Vanavond dan écht vroeg naar bed zonder tv of Netflix? Als je verstandig bent, doe je dat.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Je ideeën zijn inderdaad nogal groots en bijzonder, maar dat betekent niet dat je er niks mee moet doen. Juist omdat je nu buiten de lijntjes denkt, word je super creatief.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Je humeur is vandaag niet op z’n best. Logisch, want de dag begon al niet geweldig. Een goede reden om het een beetje rustig aan te doen en jezelf niet zo serieus te nemen.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Jij neemt geen blad voor de mond en je zegt gewoon waar het op staat. Dat lucht op! Prima besluit, maar geef de ander dan ook gelegenheid om weerwoord te geven.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Wacht niet te lang, want anders gaat dat buitenkansje aan je neus voorbij. Besteed vandaag aandacht aan je financiën en vergeet niet dat je nog iets moet regelen voor morgen.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Misschien heb je wel gelijk, maar wat schiet je ermee op als het irritaties veroorzaakt. Je bereikt meer door je gedachten voor je te houden. Vandaag is zwijgen-is-goud-dag.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Met een goede voorbereiding bespaar je veel tijd. Omdat er momenteel opvallend veel miscommunicatie is, mag je alles dubbelchecken. Geen dag om te veel op beloftes te vertrouwen.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good