Glamours daghoroscoop: woensdag 6 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Ipad, Technology, Illustration, Design, Electronic device, Font, Graphic design, Gadget, Electronics, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Neem de tijd om een situatie rustig te overdenken. Niet alles is wat het lijkt en voorbarige conclusies trekken, werkt in je nadeel. Hou je mening voor je, roddel niet. Zwijgen is vandaag goud.

STIER
21 april – 20 mei

Je maakt je waarschijnlijk veel te veel zorgen om iets, maar als je het écht niet meer volhoudt; vraag dan om duidelijkheid. Alles is beter dan piekeren en op zaken vooruitlopen.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Het is beter om niet te snel iets te beloven, Tweelingen. Het wordt je niet in dank afgenomen als je afhaakt. Ga vandaag absoluut niet in discussie met moeilijke of gestreste mensen.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Jij lost een lastige situatie heel tactvol op. Je mag trouwens best iets meer aan jezelf denken. Stel grenzen, Kreeft. Hoe? Beoordeel anderen niet op hun woorden, maar op hun daden.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Jij wijkt geen millimeter van je standpunt, maar de ander ook niet. Zo kom je nergens. Pas op; het advies van iemand anders is niet zo goed als je wil geloven, dus wees voorzichtig.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Iedereen is wel eens uit z’n humeur, maar dat is geen excuus om je af te reageren op anderen. Zit je iets dwars over je liefste? Spreek je uit en vraag om antwoorden.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Een perfecte dag om uitgebreid bij te kletsen met een vriendin. Humor sleurt je vandaag overal doorheen. Laat je niet op de kast jagen door een stressvolle situatie. Blijf kalm!

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Dit is de perfecte snipperdag! Lukt dat niet meer? Verwen jezelf dan vanavond met lekker eten, een bioscoopje of een paar rondjes in de sauna. Alles mag, als je maar ontspant.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn. Maar wat krijgt voorrang? Lastig, want de situatie is inderdaad ingewikkeld. Er een nachtje over slapen is verstandiger dan impulsief reageren.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Alles onder controle? Dubbelcheck je agenda, je tas en je to-do lijstje. Een lastig gesprek valt heel goed uit. Zo zie je maar hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Well done, Steenbok.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Het is geen dag om de situatie eens rustig te overdenken! Je moet aan de slag en initiatief nemen. Wat anderen doen, is niet jouw verantwoordelijkheid. Bemoei je er daarom niet mee.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Vandaag neem je kritiek veel te persoonlijk op. Hierdoor reageer je te emotioneel of te heftig. Op je werk is een professionele houding een must. Laat je niet meeslepen door je emoties.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good