Glamours daghoroscoop: donderdag 7 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Als blijkt dat iemand niet eerlijk is, word je -terecht- boos. Natuurlijk mag je daar iets over zeggen. Is dit niet de eerste keer dat dit persoon je een geintje flikt? Tijd voor een gesprek!

STIER
21 april – 20 mei

Heb je om wat voor reden écht geen zin in die afspraak en vind je het te moeilijk om dat te zeggen? Soms is een leugentje om bestwil begrijpelijk, maar de waarheid is eerlijker. Ook in dit geval.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Ja, het is lastig om een knoop door te hakken, maar toch is het wel slim om het te doen. Dan ben je er maar van af. Je geduld is immers lang genoeg op de proef gesteld.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Iemand zegt of doet iets ontzettend liefs. Pak dat compliment met beide handen aan, want je hebt het verdiend. Dat ene voorgevoel over iets of iemand blijkt te kloppen. Vertrouw er maar op.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Het heeft geen zin om tegen de stroom in te zwemmen. Heb geduld; binnenkort verandert de situatie in jouw voordeel.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Er zijn van die dagen dat je moet wordt van jezelf. Slaap je wel genoeg, Maagd? Probeer hardnekkige gedachtes los te laten. Vooral als je op dit moment niets aan de situatie kunt doen.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Twijfel je? Kun je geen beslissing nemen? Nou, dat hoeft ook niet. Luister naar je gevoel en laat je niet onder druk zetten om een stap te zetten als je er niet klaar voor bent.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Je hebt een sterke mening, maar die kun je het best voorzichtig brengen. Simpelweg omdat je op die manier misschien toch je zin krijgt. Let ook op je uitstraling! Die is namelijk zeer veelzeggend.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Het is irritant als mensen zich niet aan hun woord houden of onredelijk reageren. Verspil vandaag je energie niet aan ergernissen of vervelende discussies. Leef je liever uit in de sportschool.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Vandaag zoekt iemand toenadering op een nogal omslachtige manier, maar jij voelt aan wat dit persoon eigenlijk zegt. Onthoud dat luisteren soms het enige is dat je hoeft te doen.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Een fijne dag om die ene klus af te maken. Laat je niet afleiden en focus je, want in het weekend komt het er waarschijnlijk niet van. Kans op een fijn koopje vandaag.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Mooi zo! Je laat je niet op de kast jagen en de manier waarop je voor jezelf opkomt is prachtig. Zie je wel dat grenzen stellen niet altijd zo moeilijk is?


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good