Glamours daghoroscoop: zaterdag 9 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Wacht niet tot anderen contact met je opnemen, maar nodig zelf mensen uit. Het is geen dag voor huishoudelijke klusjes, maar om je tijd met anderen door te brengen. Enjoy!

STIER
21 april – 20 mei

O heerlijk; eerst een gat in de dag slapen, dan rustig ontbijten en verder helemaal geen plannen. Wat jou betreft wordt het een pyjama-dag, maar daar bent je lief anders over.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Ai, hou er rekening mee dat een afspraak misschien niet doorgaat. Balen natuurlijk, maar als het gebeurt, geeft dat jou mooi de gelegenheid om dat andere idee uit te voeren.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Vandaag doe je iets bijzonders en natuurlijk krijg je daar opmerkingen over. Helemaal je bedoeling, want je wil namelijk een reactie uitlokken. Lekker gevoel als je de touwtjes in handen hebt, he?

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Wordt het uit eten? De bioscoop? Avondje e sauna of de kroeg? Maakt niet uit, maar jij blijft vandaag echt niet op je bank hangen. Tenzij je onverhoopt met een griep in bed belandt…

MAAGD
24 augustus – 22 september

Je laat het misschien niet merken, maar de emoties gieren door je heen. Nu komt het erop aan om je hoofd koel te houden, Maagd. Of ga je de confrontatie aan?

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Ook vandaag is bedoeld om aan de liefde te besteden. Het belooft een dag vol warmte en passie te worden. Single? Maakt niet uit! Met je vrienden wordt het net zo fijn en gezellig.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Opruimen, sorteren, schoonmaken, wegdoen… Wie zegt dat dit niet heerlijk is? Jij hebt ruimte nodig in je hoofden en een opgeruimde omgeving is perfect om dat te bereiken. Win-win!

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Je voelt (nog steeds) veel voor iemand en als je hem/haar ziet, komen alle gevoelens weer naar boven. Je hóeft er niks mee te doen, Boogschutter. Morgen ben je het weer kwijt.

STEENBOK
22 december – 20 januari

De afgelopen week was idioot druk en het is dan ook geen wonder dat je vandaag tijd voor jezelf nodig hebt. Fijn: je weet ineens hoe je een privékwestie gaat aanpakken.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Vandaag wil je van alles doen, dus is het belangrijk om op tijd op te staan. Dat kan nog wel eens lastig worden, want gisterenavond werd het weer veel te gezellig en laat.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Let vandaag extra goed op je persoonlijke bezittingen. Better safe than sorry. Discussie? Je komt misschien niet goed uit je woorden. Geef niet op en maak je punt!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good