Glamours daghoroscoop: zondag 10 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Vandaag bepaal jij wat er gebeurt. Is het te vroeg om Kerst- of Sinterklaasinkopen te doen? Niet voor jou, want het scheelt je over een paar weken veel tijd en stress.

STIER
21 april – 20 mei

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde lijn. Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker. Je weet natuurlijk heel goed wat de beste keus is. Luister naar je geweten.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Wat jou betreft wordt dit een superluie zondag. Lekker met een plaid op de bank een beetje lezen, chillen of tv kijken. Doen, want je energielevel is laag en je moet echt bijtanken.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Het lijkt wel of je geen rust in je lijf hebt en je blijft maar bezig. Wat fijn dat je een spontane uitnodiging krijgt om vandaag iets gezelligs te gaan doen.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat je (bijna) klaar bent om een knoop door te hakken. Best spannend, maar je weet diep van binnen wat je moet doen voor jezelf.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Als je de feiten op een rijtje hebt gezet, lukt het je om weer met frisse moed verder te gaan. Kijk niet meer achterom, want die kant ga je niet op.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Zonder duidelijke reden kun je ineens emotioneel worden. Jij begrijpt het zelf niet goed en als je niet uitlegt wat er met je gebeurt, sluit je jezelf af. Wil je dat echt?

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Vandaag wordt weer eens duidelijk hoe belangrijk het is om goed te communiceren. Ook fijn om iets leuks te ondernemen met je lief. Zonder anderen. Alleen jullie twee.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Naar je verstand luisteren en jezelf tot de orde roepen, werkt vandaag prima tegen tegenstrijdige gedachten en gevoelens. Afleiding zoeken en mensen bellen om iets leuks te doen dus.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Het is een perfecte familiedag. Het hoeft allemaal niet heel lang te duren, maar even bijkletsen is gewoon gezellig. Voor andere Steenbokken lijkt dit juist een drukke klusdag te worden.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Geen zin in drukte en verplichtingen? Tja, sommige afspraken staan vast en daar ontkom je niet aan. Maar je hoeft je ook geen nieuwe beloftes te doen omdat anderen dat per se willen.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Dit kan een duur dagje worden, maar dat heb je er graag voor over. Nieuwe liefde? Wow, het spat ervan af dat er iets tussen jullie is. Geniet, maar loop niet te hard van stapel.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good