Lekker nieuwtje: Hema komt met tompouce-donut

Waarom zijn we zelf nooit op dit idee gekomen?

Hema tompouce donut
Hema

Soms zijn er van die uitvindingen waarvan we denken: "Waarom zijn we zelf nooit op dit idee gekomen?" Nu er op het moment een ongelooflijke donut-trend heerst is het een zeer welkom schot voor open doel: Hema komt met een tompouce-donut.

Hema's tompouce-donut

Wat moeten we ons voorstellen bij een tompouce-donut? Het is een donut met roomvulling en het karakteristieke roze glazuurlaagje. Wellicht iets makkelijker te eten dan de harde laagjes bladerdeeg. De zoete snack wordt voor nu alleen in alle restaurants van Hema aangeboden, en nog niet op de gebak-afdeling. Ze kosten €1,75 per stuk.

Glutenvrije tompouce

Ook goed nieuws voor de tompouce-fans die geen gluten mogen: in de comments op Instagram laat Hema weten te werken aan een glutenvrije tompouce. Op een vraag of er ooit een glutenvrije tompouce gaat komen zegt Hema: 'We streven er naar om ook deze artikelen te kunnen aanbieden en werken hier ook zeker naar toe. Onze bakkerij is druk bezig met ontwikkelingen om dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden.'

Geld verdienen met donuts eten

Meer leuk nieuws voor de echte donut-fan: wil je geld verdienen met donuts eten? Via de app Cirkle kun je geld verdienen door posts over Dunkin Donuts te plaatsen. Zo verdien je je investering gewoon weer terug. Lees hier hoe het werkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good