Glamours daghoroscoop: maandag 11 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Probeer vandaag zo praktisch mogelijk te werken en laat je niet afleiden. Tijdgebrek is bijna niet te voorkomen, dus geef voorrang aan dringende zaken. Focus!

STIER
21 april – 20 mei

Vandaag is zo’n dag dat alles op rolletjes lijkt te lopen. Natuurlijk heeft dat met je eigen positieve instelling te maken, maar vlak de hulp van iemand anders ook niet uit.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Waar loop je toch over te piekeren, Tweelingen? Je denkt misschien dat je precies weet hoe een situatie in elkaar steekt, maar je intuïtie zit er misschien helemaal naast.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Wachten duurt lang als je naar belangrijk nieuws uitkijkt. Je geduld wordt nog even op de proef gesteld. Zoek vandaag naar afleiding. Dat helpt in dit geval het best.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je mening geven is prima, maar je reageert misschien feller dan verstandig is. Wees wat geduldiger. De kritiek die je op anderen hebt, is niet helemaal terecht.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Jemig, is het alweer maandag? Je hebt je wel eens fitter gevoeld. Heb je een griepje onder de leden of heb je tijdens het weekend te veel gefeest? Rustig aan vandaag.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Als je terugkijkt op het weekend (en dat doe je beslist) valt je misschien iets op. Er is iets gaande, maar je weet nog niet precies wát. Dat wordt binnenkort pas duidelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Je inzet voor anderen is super. Het hoeft niet altijd groot te zijn; juist de kleine dingen die je voor je partner of collega’s doet, hebben positieve invloed.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Vandaag moet je praktisch zijn en de handen flink uit de mouwen steken. De tijd dringt en die ene klus moest eigenlijk gisteren al af zijn. Ga maar snel aan de slag!

STEENBOK
22 december – 20 januari

Het blijft interessant om over een (oude) vlam te horen, maar natuurlijk doe je er verder niks mee. Je zou niet eens willen, toch? Je kunt nu niks aan de situatie veranderen.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Een privékwestie houdt je behoorlijk bezig en het levert zelfs aardig wat stress op. Je kunt niet alle ballen in de lucht houden, dus stel vandaag snel prioriteiten.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Vandaag wordt er veel gecommuniceerd, maar er hangen ook misverstanden in de lucht. Die kun je voor een groot deel voorkomen door snel en helder te reageren.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good