Glamours daghoroscoop: dinsdag 12 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Pas op, vandaag kan de sfeer ineens omslaan. Machtsstrijd en spanningen hangen al een tijdje in de lucht. Het komt nu aan op je zelfbeheersing.

STIER
21 april- 20 mei

Of je vandaag een knoop kunt doorhakken, hangt van een aantal factoren af. Laat je niet dwingen, maar stel het ook niet eindeloos voor je uit. Ben je er klaar voor?

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Langzaam wordt duidelijk hoe een situatie in elkaar steekt. Wacht niet langer en doe wat er van je wordt gevraagd. Discussie aangaan? Beter niet vandaag.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Jij en iemand anders zijn het totaal niet met elkaar eens. Dat is geen probleem, maar die felle reactie is niet fijn. Een beetje afstand nemen, is soms de verstandigste optie.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Bemoei je vandaag vooral niet met andermans zaken en laat je er ook niet bij betrekken. Je hebt genoeg aan je eigen dingen. Vraag je om hulp als je in tijdnood komt?

MAAGD
24 augustus – 22 september

Ook al maak je niet zoveel vooruitgang als je hoopt, iedere stap in de goede richting brengt je dichterbij je doel. Laat je niet ontmoedigen en hou vol. Het gaat je lukken!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zet vandaag gewoon je charmes in, Weegschaal. Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je weet precies hoe je iets of iemand kunt beïnvloeden.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Het gaat er niet om wat anderen vinden, maar om wat jij ervan vindt. Je kijkt tegen iemand op en daardoor trek je je teveel van zijn/haar mening aan. Wees je daarvan bewust.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Als je ergens een onbestemd gevoel over hebt, probeer dan te achterhalen wat dat gevoel je probeert te vertellen. Je intuïtie probeert je vandaag iets duidelijk te maken!

STEENBOK
22 december – 20 januari

Je begrijpt heel goed wat het probleem is, maar je bent niet overal verantwoordelijk voor. Juist met een beetje humor haal je vandaag de druk van de ketel.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Nee, het is niet egoïstisch als je nee zegt tegen een uitnodiging en je bent ook niet verplicht om uitgebreid uit te leggen waarom je iets niet wil. Maak het jezelf niet zo moeilijk.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Die spontane plannen zijn leuk, maar hou er rekening mee dat ze iets anders verlopen dan je denkt. Verspil vandaag geen kostbare tijd aan bijzaken. Focus je!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good