Glamours daghoroscoop: woensdag 13 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Ipad, Illustration, Technology, Graphic design, Design, Electronic device, Gadget, Brand, Space, Art,
Glamour

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Goed dat je om duidelijkheid vraagt en het heft in handen neemt. Met vriendelijkheid en begrip haal je het beste uit de situatie. Zo behoud je goodwill.

STIER
21 april- 20 mei

Let vandaag op je geld. De kassabon controleer je misschien zelden, maar vandaag is dat slim om te doen. Plan vanavond iets leuks voor jou en je liefste. Doorbreek de sleur.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Je zoekt veel te veel achter een opmerking of situatie. Niet doen, want je maakt jezelf gek met deze gedachtes. Bescherm jezelf en probeer wat meer afstand te nemen.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Goed dat je niet het achterste van je tong laat zien, Kreeft. Eerst moet de ander maar eens over de brug komen. Je hebt lang genoeg gewacht. Nu is de ander aan zet.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Hoe beter je je kunt verplaatsen in anderen, hoe makkelijker het is om een situatie op te lossen. Pas wel op dat je er niet teveel bovenop zit of te lang doordramt.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Loop je tegen allerlei vervelende situaties aan? Doen mensen naar tegen je? Zit het tegen? Kijk ook even naar je eigen houding. Je komt nogal gestrest en prikkelbaar over.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooie dag om een plan te maken of een vakantie uit te zoeken. Boeken? Misschien nog heel even wachten, want het lijkt erop dat je een betere deal kunt maken.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Ha, jij hebt haarfijn door wat iemand probeert te bereiken, maar dat wil niet zeggen dat je eraan moet meewerken. Vandaag is zo’n dag om je grenzen weer eens duidelijk te maken.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Je bedoelt het heel goed, maar anderen lijken dat niet in te zien. Blijf niet aandringen, Boogschutter. Je bent uiteindelijk niet verantwoordelijk voor de fouten van anderen.

STEENBOK
22 december – 20 januari

De werkweek is vandaag op de helft, maar er liggen nog stápels werk te wachten. Sommige zaken kosten helaas meer tijd dan je had gedacht. Jammer, maar het is niet anders.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Een perfecte dag om iets leuks te doen. Je mag jezelf wel weer eens verwennen, Waterman. De liefde heeft vandaag een verrassing voor je in petto. Misschien wel door jouw initiatief.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Reageer je eigenlijk niet veel te gevoelig? Is het zoveel stress waard? Je kunt het gedrag van anderen niet veranderen, maar wél je eigen gedrag. Stel je grenzen!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good