Glamours daghoroscoop: donderdag 14 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Je voelt je op de een of andere manier tekort gedaan en dat doet zeer. Als je deze situatie wil oplossen, moet je jezelf uitspreken. Lastig, nu je zo emotioneel bent.

STIER
21 april- 20 mei

Met een beetje tact en voorzichtigheid, kun je dat ene onderwerp bespreekbaar maken. Het is goed om te luisteren naar anderen, maar jouw mening is net zo belangrijk, Stier!

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Door goede afspraken te maken, wordt een lastige taak veel makkelijker. Belangrijk is dat jij aangeeft wat je nodig hebt. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

KREEFT
22 juni – 22 juli

Spreek ergernissen met een vriend(in) uit, want anders blijft het tussen jullie hangen. Uiteraard haal je nu geen oude koeien uit de sloot. Dat werkt namelijk tegen je.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Gevoelsmatig weet je hoe de vork in de steel zit, maar je kunt het niet goed onder woorden brengen. Zet zaken eerst voor jezelf op papier; dat helpt beslist.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Verstand en gevoel zijn vandaag niet in balans. Alleen al daarom is het beter om geen conclusies te trekken of beloftes te doen. Je hebt wat meer tijd nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand doet enorm z’n best voor je. Heerlijk als de ander net zo belangrijk is voor jou, maar in andere gevallen is deze aandacht een beetje teveel van het goede.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Je voelt je totaal anders dan je mensen wil laten geloven. Natuurlijk is een professionele houding op je werk goed, maar mag je kwetsbaarheid best laten zien.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Het is een mooie dag om de liefde te vieren. Je ziet er geweldig uit en je krijgt veel van anderen gedaan. Vandaag is een dag waarop je gewoon extra veel geluk hebt.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Anderen proberen je op subtiele wijze iets duidelijk te maken. Je partner bijvoorbeeld, maar ook je collega’s. Je eerste ingeving is de juiste. Doe er iets mee vandaag.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Misschien heb je gelijk, maar is het echt de moeite waard om er zo’n punt van te maken? Zonde van je energie, want je overtuigt anderen vandaag niet. Laat gaan!

VISSEN
20 februari – 20 maart

De maand is nog niet op de helft, maar je hebt al meer uitgegeven dan verstandig is. Maar ja, je geeft het vooral uit aan anderen. Sint en Kerst kosten nu eenmaal geld.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good