Glamours daghoroscoop: vrijdag 15 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De tussenkomst van iemand anders werkt! Niet alle problemen worden in één keer opgelost, maar het begin is er. Hier kun je wel iets mee. Niet meer achterom kijken, Ram.

STIER
21 april- 20 mei

Voor jou lijkt het weekend extra vroeg of bijzonder te beginnen. Geniet ervan en doe vooral dingen die je leuk (of lekker) vindt. Vandaag bepaal jij wat er gebeurt.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

De afgelopen dagen waren het vooral ideetjes waarmee te speelde, maar nu mag je ze in de praktijk brengen. Begin gewoon ergens; als je eenmaal op dreef bent, gaat de rest vanzelf.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je gezicht en houding spreken boekdelen! Heel handig als dat de bedoeling is, maar als je eigenlijk niet wilt praten over je gevoelens, verberg ze dan wat beter.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Het is inderdaad irritant hoe sommige mensen zich gedragen, maar als het niet je taak is om je ermee te bemoeien, doe dat dan niet. Richt de aandacht naar binnen en op jezelf.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Een fijn moment om met vrienden af te spreken. Let vandaag ook goed op je spullen. Je concentratievermogen is niet op z’n best en je vergeet van alles.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ben je echt zo fanatiek of speel je dit voornamelijk? Je maakt in ieder geval wel duidelijk waar je behoefte aan hebt. Maar of je ook krijgt wat je wil, is niet zeker….

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Problemen ga je niet uit de weg, maar op dit moment lijken ze je een beetje boven het hoofd te groeien. Luister vandaag naar het advies dat je krijgt. Dat helpt écht.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Eerlijk duurt het langst, Boogschutter. Als iemand zo duidelijk om antwoorden vraagt, kun je dat niet weigeren. Maar de manier waarop je spreekt, is super belangrijk.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Jij en iemand anders sturen op een confrontatie aan. Dat hoeft helemaal niet negatief te zijn zolang jullie elkaars standpunt maar respecteren. Anderen erbij betrekken? Niet doen!

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Ook al krijg je niet in alle opzichten je zin, het voelt goed dat iemand anders je vandaag iets gunt. Vergeet niet om hem of haar daarvoor te bedanken.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Soms zijn gevoelens behoorlijk verwarrend. Vooral voor anderen. Zo kun je bijvoorbeeld jaloers zijn, maar boos en onverschillig reageren. Zo ontstaat drama dus wel eens….


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good