Glamours daghoroscoop: zaterdag 16 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Je geduld is vandaag weer eens ver te zoeken. Geen probleem als je snel je huishoudelijke taken wil afhandelen, maar lastig in contacten met anderen. Tel tot tien, Ram.

STIER
21 april- 20 mei

Je zit niet lekker in je vel. Daar moet snel verandering in komen, want je piekert en zondert je te veel af. Wees vandaag ook extra lief voor jezelf. Je hebt het nodig.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Niet alles is wat het lijkt, Tweelingen. Vandaag worden dingen mooier voorgespiegeld om jouw interesse (en geld) te trekken. Luister naar je verstandige helft.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je kunt de problemen van anderen niet oplossen, maar je belangstelling werkt ook goed. Als je praktische dingen kunt doen om te helpen, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Of je nu vrijwillig of noodgedwongen thuis doorbrengt; je komt wel goed tot rust. Nee, je hoeft nu echt niet aan iets nieuws te beginnen. Maak eerst die ene klus af.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Het is helemaal niet verkeerd om meer aan jezelf te denken, maar het is niet de bedoeling om te veel zelfmedelijden te hebben. Soms is een situatie gewoon zoals die is, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag maak je een onvergetelijke indruk. Hopelijk is het een positieve, maar dat heb je zelf in de hand. In de liefde laat duidelijk merken wat je wil. Met succes!

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Het gedrag van iemand anders brengt je in verwarring, maar dat wil je niet laten merken. Misschien maar goed ook, want het is nog niet duidelijk wat zijn/haar bedoelingen zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Als anderen ineens afhaken of geen zin hebben in jouw plannen, betekent dat niet dat jij huisarrest hebt. Bel een paar vrienden en maak er alsnog een super avond van.

STEENBOK
22 december – 20 januari

De verschillen zijn nu duidelijk aangekaart. Nu is het belangrijk om naar overeenkomsten en een oplossing te zoeken. Dat lukt niet als iedereen koppig weigert om een stap te zetten.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Mocht je geen plannen hebben en denken dat je huis wel een beetje TLC kan gebruiken: leef je uit! Vandaag is een perfecte dag voor klussen en een beetje in huis rommelen.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Het is de bedoeling om vandaag vooral leuke dingen te doen en dan gaat het er om wat jij leuk vindt. Prille verliefdheid? Er hangt duidelijk spanning tussen jullie.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good