Glamours daghoroscoop: zondag 17 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Door een ongenuanceerde opmerking is het meteen raak. Soms komen woorden veel harder over dan ze bedoeld zijn. Nu je gewaarschuwd bent, kun je ze misschien voorkomen.

STIER
21 april- 20 mei

Goed dat je zo eerlijk bent over de dingen waarmee je zit. Eindelijk kom je los. Er is steun en begrip voor je en je mag gerust om meer hulp vragen.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Ben je vrij vandaag? Hup, de deur uit en lekker uitwaaien. Van luieren knap je totaal niet op. Je gedachten hebben letterlijk en figuurlijk behoefte aan frisse lucht.

KREEFT
22 juni – 22 juli

De emoties gieren door je heen, maar het is lastig om je gevoelens goed onder woorden te brengen. Eerst moet je van die boosheid, teleurstelling of ergernis af.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je intuïtie heeft het bij het rechte eind, maar dat wil niet zeggen dat anderen jouw mening delen. Geef het even de tijd, want uiteindelijk blijkt gewoon dat je gelijk hebt.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Baseer je oordeel op feiten en niet op aannames. Zo voorkom je dat je fantasie met je aan de haal gaat. Probeer wat meer afstand te nemen van een emotionele kwestie.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand probeert je op de kast te jagen. Laat je niet provoceren en trap niet in dit spelletje. Juist door rustig te blijven, keert deze actie als een boemerang terug bij de ander.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Als jij je ergens aan stoort, spreek je dan uit voordat de spanningen je te veel worden en je te heftig reageert. Overtollige energie? Ga sporten en flink bewegen.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Het geluk is vandaag op jouw hand en dat betekent dat een wens in vervulling kan gaan. Heb je tijd en zin om te shoppen? Vandaag slaag je bijzonder goed!

STEENBOK
22 december – 20 januari

Je verantwoordelijkheidsgevoel en inzet voor anderen zijn prachtig, maar wie weet er wat er in jou omgaat? Die wat sombere stemming heeft daar misschien meer mee te maken dan je denkt.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Zonde om deze dag lui door te brengen! Bezoek vrienden of familie of ga naar buiten. Lekker koken en een voorraadje maken voor de komende dagen is ook een slimme actie!

VISSEN
20 februari – 20 maart

Iemand probeert iets liefs voor je te doen, maar brengt het nogal onhandig. Het gaat om de intentie, Vissen. De liefde ziet er vandaag weer warm en fijn uit. Lucky you!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good