Glamours daghoroscoop: maandag 18 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Je hebt enorm je best gedaan voor iemand en nu wordt duidelijk in hoeverre je inspanningen worden gewaardeerd. Valt het tegen? Houd de eer aan jezelf. No matter what.

STIER
21 april – 20 mei

Oeps, je reageert wel erg fel. Natuurlijk is het niet leuk als je kritiek krijgt, maar er zit een kern van waarheid in. Stel je wat flexibeler op en laat het even tot je doordringen.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Leg jij zelf de lat zo hoog of zijn het anderen die jou zo opjutten? Op deze manier raak je razendsnel door je energie en goede humeur heen. Maak je niet zo druk.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Vandaag zet je een aantal gedachten en gevoelens op een rijtje. Nee, het is niet vreemd dat je veel nadenkt over een recente gebeurtenis. Het heeft tijd nodig om te ‘landen.’

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Niemand kan vandaag om je heen, want je bent erg aanwezig. Gebruik je energie om werk af te krijgen of om aan dat nieuwe project te beginnen. Waar wacht je nog op?

MAAGD
24 augustus – 22 september

Het lijkt wel of je bepaalde gedachten niet kunt loslaten. Wat is er aan de hand, Maagd? Het wordt tijd om zaken uit te spreken. Moeilijk? Schrijf ze dan op.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Je komt feller, drukker of onrustiger over dan je zelf in de gaten hebt. Voor je werk is dit geen fijne energie. Let op je adem, focus je op jezelf en ontspan.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Er wordt vandaag veel van je verwacht en de lat ligt hoog. Ben je goed voorbereid? Laat zenuwen niet de overhand krijgen. Concentreer je en blijf kalm.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Je maakt vandaag een opmerking die op het randje is. Oei, hoezo pijnlijke situatie? Maak het niet erger dan het is door nog meer te zeggen. Sorry zeggen mag natuurlijk wel.

STEENBOK
22 december – 20 januari

De communicatie tussen jou en anderen is vandaag niet optimaal. Je bent niet de enige die last heeft van dit ongemakkelijke gevoel. Laat het even tot rust komen.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Jij maakt je zorgen over iemand, maar die lijkt daar geen boodschap aan te hebben. Ben jij verantwoordelijk of wordt het tijd om meer aan jezelf te denken?

VISSEN
20 februari – 20 maart

Soms heb je geen woorden nodig om te communiceren. Jij en die ander weten heel goed hoe het tussen jullie zit. Maak je dan ook geen zorgen, Vissen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good