Glamours daghoroscoop: dinsdag 19 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Een goede dag voor liefde, vriendschap en samenwerking. Dingen lopen vandaag voor de verandering eens op rolletjes. Op dat ene geval na, maar ook dat wordt opgelost.

STIER
21 april- 20 mei

Je probeert iets duidelijk te maken, maar eerlijk gezegd doe je nogal ingewikkeld. Het makkelijkst is om je uit te spreken en om die vraag te stellen.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Soms is het gewoon het best om maar ergens te beginnen. Als je eenmaal op gang bent, wordt vanzelf duidelijk wat je volgende stap moet zijn. Verspil geen tijd.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je mag vandaag op hulp rekenen van anderen, maar dan moet je er wel zelf om vragen. Anderen kunnen jouw gedachten niet lezen, dus moet je duidelijk zijn.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Soms is een situatie zo ingewikkeld, dat je geen energie hebt om er weer tijd aan te besteden. Helaas werkt het niet zo, maar probeer het eens op een andere manier.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Hoe lastig een situatie ook lijkt: er is áltijd een oplossing. Vandaag zie, voel, bedenk of hoor je iets wat dat idee sterker maakt. Hou dat positieve gevoel vast.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms is het verbazingwekkend hoe makkelijk dingen gaan als je goed voorbereid bent. Het levert je niet alleen een goed gevoel op, maar je bespaart ook veel tijd.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Het gaat er niet om wat anderen vinden, maar om wat jij ervan vindt. Je kijkt tegen iemand op en daardoor trek je je teveel van zijn/haar mening aan. Wees je daarvan bewust.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Als je ergens een onbestemd gevoel over hebt, probeer dan te achterhalen wat dat gevoel je probeert te vertellen. Je intuïtie probeert je vandaag iets duidelijk te maken!

STEENBOK
22 december – 20 januari

Ja, dat onbestemde gevoel blijkt soms veel meer te betekenen dan je dacht. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om (vaker) naar je intuïtie te luisteren.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Je tijd en aandacht verdelen tussen werk en privé is vandaag een pittige uitdaging. Je wil niemand teleurstellen, maar toch moet je keuzes maken. Hak die knoop snel door.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Heb je vandaag weinig energie of heb je weinig zin? Daar zit nogal een verschil in. Geef jezelf een schop onder je kont en doe wat er van je wordt verwacht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good