Glamours daghoroscoop: woensdag 20 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En dit begint vandaag. Misschien vind je het eng of spannend, maar het komt goed. In uiterste nood: Fake it till you make it.

STIER
21 april- 20 mei

Je bent veel sterker dan je zelf denkt en vandaag krijg je de kans om iets goed voor jezelf (of voor anderen) te doen. Je zelfvertrouwen schiet omhoog. Precies wat je nodig had.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Vandaag begint misschien een beetje gestrest, maar het wordt al snel stukken beter. Je kunt laten zien hoeveel talent je hebt en hoe snel jij je kunt aanpassen.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Drukke dag alert! Daarom is het goed om snel aan de slag te gaan en je hoofd erbij te houden. Baseer je oordeel op feiten en niet alleen op je gevoel.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Zeg eens eerlijk: maak jij je niet veel te druk over iets waar je helemaal geen invloed op hebt? Zoek afleiding en neem contact op met iemand om mee te praten.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Als je het belangrijk vindt dat anderen je begrijpen, doe dan moeite om jezelf zo goed mogelijk uit te drukken. Het is logisch dat je een tikje emotioneel bent.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nu het erop lijkt dat iets definitief doorgaat, wordt jouw humeur steeds beter. En als je dan ook nog goed financieel nieuws krijgt, kan je dag niet meer stuk.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Vaak is het zo dat je je moet inspannen om iets te krijgen. Dat is in dit geval niet anders. Bereid je vast voor, want de tijd vliegt en je wil deze kans straks niet missen.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Iemand heef pittige kritiek op je. Jij weet of dit terecht is en vooral: wat je eraan kunt doen. Neem de ander in ieder geval serieus en lach de kritiek niet weg.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Een mooie dag om plannen uit te werken. Natuurlijk weet je precies wat jij graag wil en wat de kortste weg is, maar je hebt de medewerking, goodwill en ideeën van anderen ook nodig.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Als je niet oplet, gaat deze dag voorbij aan allerlei tijdrovende klusjes. Irritant, maar ze moeten ook worden gedaan. Reserveer de avond voor iets leuks.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Niet alles wat je denkt of voelt, klopt. Trek geen voorbarige conclusies en heb niet te veel medelijden met jezelf. Je reageert vandaag overgevoelig. Morgen weer een dag.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good