Glamours daghoroscoop: donderdag 21 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Ruzie ligt vandaag op de loer en de sfeer kan omslaan van het ene moment op het andere. Niet in de laatste plaats door jou, want je haalt hard uit. Je opgekropte emoties komen eruit…

STIER
21 april- 20 mei

Tussen jou en iemand anders is de sfeer nogal gespannen. Als jullie allebei op je strepen blijven staan, verbetert de situatie niet. Weet je zeker dat je dat wil?

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Bemoei je vandaag vooral niet met andermans zaken, want daarmee snij je jezelf in de vingers. Je hebt dit al eens eerder meegemaakt en je weet hoe dát afliep…

KREEFT
22 juni – 22 juli

Overdrijven is ook een vak en daar krijg je vandaag weer eens het bewijs van. Laat je daarom niet verleiden om een discussie aan te gaan. Negeren komt harder aan.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je geduld wordt het grootste deel van de dag op de proef gesteld, maar vanavond krijg je eindelijk duidelijkheid. Vanaf dat punt kun je weer verder. Kijk vooruit. Niet achterom.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Het gaat er niet om wat anderen vinden, maar wat het voor jou betekent. Veel mensen in je omgeving, delen die mening. Waarom wil je dan juist één persoon tot andere gedachten te brengen?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gaat vandaag niet helemaal zoals je had gehoopt, maar dat komt omdat mensen allemaal andere prioriteiten en behoeftes hebben. En ja, het lijkt erop dat iemand jaloers op je is.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Vandaag krijg je goed nieuws of een mooi compliment. Daar krijg je energie van! Je nieuwe plan van aanpak werkt en zorgt ervoor dat dingen beter kunnen en uiteindelijk beter worden.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Op de werk is het vandaag extra druk en er wordt van iedereen veel verwacht. Los een lastige situatie op door je inzet en negeer lastige of gestreste personen! Zwijgen is goud.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Je zelfstandigheid en onafhankelijkheid leveren je veel goeds op in zakelijk opzicht, maar sommige mensen vinden het lastig om je te benaderen. Doe jij de eerste zet om het ijs te breken?

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Stress en werkdruk kunnen vandaag behoorlijk hoog zijn, maar dat is geen excuus om uit vallen tegen de verkeerde personen. Tel tot tien voor je iets zegt…

VISSEN
20 februari – 20 maart

Loopt het niet helemaal lekker tussen jou en iemand anders? Natuurlijk is het goed om daarover te praten, maar de ander heeft daar vandaag misschien geen tijd voor. Accepteer dat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good