Glamours daghoroscoop: vrijdag 22 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Ja, natuurlijk mag je aan jezelf denken, maar je hoeft dingen niet zo scherp te stellen als je momenteel doet. Neem de tijd om je huidige gevoelens te verwerken.

STIER
21 april- 20 mei

Je hebt zelf niet door dat je confrontaties uitlokt. Of wel? Als er een discussie op gang komt, wees dan eerlijk en sluit je niet af. Nergens voor nodig.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Nu duidelijk wordt hoe een situatie voor jou uitpakt, kun je daarnaar handelen. De teleurstellingen van de laatste tijd zijn voorbij. Vanaf nu gaan zaken weer vooruit.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je bent vandaag weer lekker aan het pruttelen, Kreeft. Je denkt misschien dat anderen niet merken dat je uit je humeur bent, maar dat is niet zo. Wee degene die er iets over zegt…

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Hoera, een vermoeiende situatie wordt afgerond en dat betekent dat je nu meer tijd (en zin) krijgt om leuke dingen te doen. Maak maar vast plannen voor het weekend!

MAAGD
24 augustus – 22 september

Goed idee nodig? Zet voor jezelf op een rijtje wat er allemaal goed gaat en neem je voor om op hele korte termijn die klus aan te pakken. Dat lucht op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag weet je ineens niet meer hoe iets precies in elkaar steekt, maar je gevoel erover is heel duidelijk. Hou daar maar aan vast, want binnenkort blijkt dat je gelijk hebt.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

De liefde is weliswaar interessant, maar het is ook veel werk. En daar heb je vandaag geen zin in of geen tijd voor. Maak je niet druk om bijzaken, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Met je verjaardag in aantocht is het een goed moment om te beslissen hoe je die dit jaar gaat vieren. Reserveer de avond voor iets gezelligs met vrienden en je liefste.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Jij ergert je behoorlijk aan iets of iemand, maar als het jouw taak niet is om de ander daarop te wijzen, doe dat dan niet. Er zijn betere manieren om dit aan te pakken.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Jij vindt het altijd leuk om iets nieuws te leren en daar krijg je vandaag de kans voor. Moe en niet helemaal fit? Duik vroeg je bed in als je lichaam rust nodig heeft.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Niet alles is wat het lijkt en dat geldt ook voor het nieuws dat je vandaag krijgt. Sommige dingen hebben gewoon nog iets meer tijd nodig, that’s all.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good