Glamours daghoroscoop: zaterdag 23 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Misschien héb je wel gelijk, maar wat schiet je ermee op als je niet tot de ander doordringt? De manier waarop je het brengt, bepaalt of er naar je wordt geluisterd, Ram.

STIER
21 april- 20 mei

Jij bent in de mood voor de liefde en je neemt het initiatief. Dat gaat beslist een reactie opleveren. Onthoud ook dat je altijd van gedachten mag veranderen.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Laat je niet tegenhouden om aan dat voornemen te beginnen. Omdat het veel tijd gaat kosten, is het belangrijk om niet te haasten. Het gaat om het eindresultaat.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Heerlijk; weekend! Even geen gedoe en drukte aan je hoofd. Wish, want druk wordt het vandaag toch, maar je bepaalt zelf hoe lang het duurt en wanneer het genoeg is.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Gebruik je vrije weekend om zoveel mogelijk leuke dingen te doen, maar als je het Sinterklaasfeest viert, kun je vandaag ook de verlanglijstjes met succes afwerken.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Verstand op nul, blik op oneindig en hoofd in de wind. Met deze instelling ga je vandaag succes boeken. Helemaal fijn dat je een lief compliment krijgt. Terecht verdiend!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Doe niet moeilijk als anderen vragen waar je zin in hebt! Geef antwoord en laat je lekker verwennen. Heb je liefde in gedachten? Ook dat mag je kenbaar maken!

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Je ziet resultaat van je inspanningen, maar dat is voor jou geen reden om het rustiger aan te doen. Integendeel; je motivatie wordt nog sterker. Je gaat zefs nog een versnellinkje hoger.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Een fantastische dag om met gelijkgestemden door te brengen. Overdag lekker je eigen ding doen en vanavond doorbrengen met vrienden. Het wordt een onvergetelijke avond.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Het duurt even voor je de drukte van de afgelopen week kunt loslaten. Je merkt misschien aan je lichaam hoeveel spanning je meezeult. Kan dat nou niet beter?

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Een prima dag om de deur uit te gaan en een andere omgeving te ontdekken. Vandaag ontstaat een nieuw idee waarmee je binnenkort iets mee wil doen..

VISSEN
20 februari – 20 maart

Vandaag kan een kostbare dag worden als je gaat shoppen. Dit is zo’n dag waarin het in elke winkel of website raak is. Pas op; jaloezie kan vandaag de sfeer verpesten.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good