Glamours daghoroscoop: zondag 24 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De emoties lopen hoog op het is nog maar de vraag of je een driftbui kunt voorkomen. Dat lastige gesprek/dat moeilijke onderwerp kun je beter verplaatsen naar een andere dag.

STIER
21 april- 20 mei

Het wordt een dag met een gouden randje! Je humeur is zonnig en je hebt een heel goed gevoel over een kwestie. Als je vroeg op staat, kun je extra lang van deze dag genieten.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Wil je bepaalde zaken uitspreken of betere afspraken maken over huishoudelijke taken? Dat ga je beslist doen, maar pas op je toon. Zo bereik je wat je in gedachten hebt.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Als je nog geen plannen hebt: vandaag is perfect om aan een van je hobby’s te besteden. Je hebt een drukke week gehad (en voor de boeg), dus besteed deze dag aan jezelf.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je zou vandaag het liefst helemaal niets hoeven, maar er staan toch een paar verplichtingen op de agenda. Begin er zo snel mogelijk aan, dan is de middag voor jou.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Er wordt vandaag veel gesproken, maar één opmerking raakt je behoorlijk. Het is niet leuk om kritiek te krijgen, maar er zit een kern van waarheid in. Doe je er iets mee?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Schrijf die kaart, bel dat persoon of maak die afspraak. Je hebt het al een tijd geleden beloofd, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Vandaag lukt het wél.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Vandaag draait het om jou. Mensen dat je een leuke dag hebt. Je houdt er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar daar ontkom je vandaag niet aan.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Je weet het al zodra je wakker wordt: dit wordt een geweldige dag! Klopt, want vandaag wordt een dag vol geluk, lol, liefde en gezelligheid. Met dank aan jouw initiatief.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Een geschikte dag om (deels) met vriendinnen door te brengen. Een brunch of een borrel aan het eind van de middag? En dan is er nog dat bijzondere nieuwtje dat je krijgt…

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Oh, je hebt helemaal geen zin in die (familie)verplichting! Dat komt omdat je een tikje lui bent vandaag. Kom op, zodra je er bent, wordt het supergezellig. Beloofd!

VISSEN
20 februari – 20 maart

Het is goed om gewoontes te veranderen en de sleur te doorbreken. Dat gaat vandaag beslist gebeuren. Laat het maar over je heen komen, Vissen en geniet van deze ervaring.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good