Zo ziet een dag in het leven van Maxime Meiland in het chateau eruit

24 uur met de familie Meiland

In de 'Estafette Vlog' neemt een leuke, inspirerende vrouw ons elke week mee in haar leven. 24 uur lang vloggen ze voor Glamour, en laten ze zien hoe hun dag eruitziet. Deze week filmt niemand minder dan Maxime Meiland een dagje in het chateau.

24 uur met Maxime Meiland

Nadat ze is opgestaan, zelf gedoucht heeft en dochtertje Claire in bad heeft gedaan, begint de eerste struggle van de dag al voor Maxime; wat moet ze aan? "Het is hier al zó koud, dat je echt een colletje aan moet wil je de dag een beetje lekker doorkomen." Een zwarte coltrui onder haar waanzinnig leuke broekpak vindt ze er zelf alleen raar uitzien, en dus duikt ze de kast van haar vader in. "Papa heeft onwijs leuke sjaals, dat weet iedereen, dus ik denk hoppatee, ik pak er een. Best leuk toch?" Wanneer ze vervolgens beneden komt, blijkt ze bijna hetzelfde aan te hebben als haar vader.

In matching looks brengen Maxime en Martien vervolgens de dag door, die voor de familie Meiland al in het teken staat van kerst. Ze gaan hun chateau klaarmaken voor de kerstspecial, en daar horen versieringen bij. De eerste kerstboom staat al. Nog drie te gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good