Glamours daghoroscoop: dinsdag 26 november

Benieuwd wat de sterren voor jouw in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De nieuwe maan inspireert je enorm en levert massa’s nieuwe ideeën op. Dit is het moment waarop je wachtte, Ram. De komende twee weken kun je veel bereiken.

STIER
21 april- 20 mei

Een goed moment om de aandacht naar binnen te richten en aandacht te besteden aan persoonlijke, emotionele kwesties. Het is een uitdaging. Hoe ver durf je te gaan?

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

In je eentje gaat het snel, maar met anderen kom je verder. Aanpassingsvermogen, samenwerken zijn belangrijk. Overwin jezelf en wees de verandering waarnaar je zo verlangt.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Hoe zit het met je leefstijl? Lastig om daar op dit moment veranderingen in aan te brengen, maar als je iets goeds voor jezelf wil doen, is dit een perfect moment.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je creatieve talenten barsten los! Leef je uit, want je krijgt er energie en nog meer inspiratie van. Nieuwe liefde? Het voelt geweldig om zo verliefd te zijn. Geniet ervan!

MAAGD
24 augustus – 22 september

Focus je op jezelf, je huis, gezin, familie. De buitenwereld kan met minder aandacht. Ondertussen probeert je intuïtie je iets te vertellen. Daar luister je toch wel naar, Maagd?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een goed moment om aandacht te besteden aan je manier van communiceren, iets nieuws te leren, contact te leggen, initiatief te nemen en tijd voor je sociale contacten vrij te maken.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Tijd om praktisch(er) te zijn en aan de slag te gaan. Zet je financiën op een rijtje en bepaal daarna je koers. Je verstandige instelling gaat veel opleveren. Wacht maar.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Doe een wens (en maak er zelf ook werk van om je doel te bereiken.) De nieuwe maan in jouw teken spoort je aan om jezelf zo goed mogelijk te presenteren en je eigen geluk te creëren.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Loslaten en opnieuw beginnen? Ja, dat lijkt nu op jouw leven van toepassing. Er zijn mensen die jouw steun, aandacht en tijd hard nodig hebben. Jij bent er uiteraard.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Dit is een mooie periode om te investeren in je netwerk, vriendschappen en sociale vaardigheden. Het lijkt er op dat het jouw beurt is om het initiatief te nemen, Waterman.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Je mag een tandje bijzetten op je werk. Het is druk, maar nu kun je jezelf onderscheiden en een fantastische indruk maken. Met doorzettingsvermogen en discipline ga je scoren.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good