Glamours daghoroscoop: woensdag 27 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Ipad, Technology, Illustration, Design, Electronic device, Font, Graphic design, Gadget, Electronics, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Een zeer drukke dag op het werk, maar je staat er niet alleen voor. Je collega’s werken ook keihard om de deadline te halen. Kom op; zet je schouders er onder, Ram.

STIER
21 april- 20 mei

Ga je binnenkort écht op vakantie, of ben je je nog steeds aan het oriënteren? Of bij jij een van die Stieren die een opleiding of cursus gaat volgen? Goed idee!

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Je goede bedoelingen komen niet aan of worden verkeerd opgevat. Balen, maar jij bent echt duidelijk genoeg hoor. Het ligt waarschijnlijk aan de ander. Iets met koppigheid…

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je gaat goed, Kreeft. Zie je nou hoeveel energie je overhoudt als je een beetje oplet, op tijd gaat slapen en voldoende beweegt? Maar of dat vandaag ook lukt, is de vraag.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Aan jezelf denken, is vandaag het advies van de sterren. Doe dus vooral waar je zin in hebt, geniet, verwen jezelf. Haal het beste uit deze dag en inspireer anderen.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Wacht niet op anderen, maar begin zelf als er iets moet veranderen. Erger je niet zo aan mensen in je omgeving. Probeer je wat meer af te sluiten voor de fouten van anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een uitstekende dag om je omgeving mooier te maken. Af en toe flink opruimen en schoonmaken, kan enorm bevredigend zijn. En je vindt bovendien iets terug.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Er wordt heel veel gezegd, maar nu is het tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Als jij ermee begint, komen anderen ook in actie.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Soms ben je iets te nadrukkelijk aanwezig, Boogschutter. Niet erg, maar sommige mensen storen zich daar aan. Jij weet zelf of het terecht is, of niet.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Jij kunt werk en privé bijzonder goed scheiden, maar ondertussen maak jij je grote zorgen om iets of iemand. Wie neem je in vertrouwen? Je hebt een luisteren oor nodig.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Sommige vriendinnen heb je al eeuwen niet gesproken of gezien. Dat kan beter, want je wil niet dat het verwatert. Maak daarom vandaag nog die afspraak!

VISSEN
20 februari – 20 maart

Druk, druk, druk. Maar o, wat loopt het allemaal lekker. Als het zo blijft, hoort niemand je klagen. Tenminste, niet op je werk. Mooi hoor, die professionele instelling.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good